سبزی شوید چیست؟
خرید سبزی شوید از راسایا
سبزی شوید (Dill) مصرف و محبوبیت زیادی در سفره خانوادههای ایرانی دارد. و همچنین کاربرد های زیادی در آشپزی سنتی ایرانی دارد. مانند تزئین بسیاری از غذاها، خوراک ها، انواع سالادها و غذاهای سرد و لبینیاتی مانند ماست، طعم دار کردن دوغ، در تهیه بسیاری از انواع ترشیجات از جمله خیارشور و… در سایت راسایا می توانید انواع محصول شویدهای خرد شده را در بسته بندیهای متنوع و حجمهای مختلف با توجه به نیاز خود تهیه کنید.
خرید اینترنتی سبزی شوید خرد شده راسایا
قیمت سبزی شوید تازه
فصل و تقاضا
عوامل آب و هوایی
هزینههای تولید
تقاضا و عرضه
تقاضا و عرضه در بازار نیز یکی دیگر از عوامل مهم و تأثیرگذار هستند. به این صورت که اگر تقاضا برای سبزی شوید خرد شده بیشتر از تولید باشد، قیمت ممکن است افزایش یابد و بالعکس.
بازارهای جاری و توزیع
شرایط اقتصادی
عوامل اقتصادی مانند نرخ تورم، نرخ ارز و سیاستهای مالی نیز میتوانند بر قیمتها تأثیر بگذارند. اما کارخانه راسایا سعی کرده است همواره مقطوع ترین قیمت ها را برای محصولات خود لحاظ کند.
انواع شوید
در کارخانه راسایا سبزی شوید خرد شده منجمد در بسته بندی های متنوع 400 گرمی و 5کیلوگرمی تولید و آماده عرضه به بازار می باشد. محصول شوید خرد شده تولید شده در راسایا برای مصارف فروشگاهی، رستوران ها، سلفهای دانشگاه ها بسیار به صرفه و کاربردی است. این محصول کاربردی با استفاده از تازه ترین و مرغوب ترین شوید موجود تهیه و تولید می شود. شما بسته به نیاز خود می توانید از بسته بندی های 400 گرمی (فروشگاهی) یا 5کیلوگرمی استفاده کنید.
خواص سبزی شوید
غنی از ویتامینها
حاوی آنتیاکسیدانها
منبع غنی از مواد معدنی
سلامت معده و دستگاه گوارش
کاهش التهاب
مضرات شوید
- بهتر است برخی افراد به دلیل حساسیتهای غذایی یا آلرژی به این گروه از گیاهان در مصرف آن دقت نمایند.
- افرادی که داروهایی مصرف میکنند که با ویتامین K تداخل دارند (مثل داروهای آنتی کواگولانت) باید مصرف شوید را با پزشک خود هماهنگ کنند.
- شوید ممکن است با جذب برخی مواد معدنی مانند کلسیم یا فسفر باعث ایجاد تداخل شود. افرادی که به دلیل مشکلات سلامتی خاصی دارو مصرف میکنند، باید با پزشک خود درباره مصرف شوید مشورت نمایند.
- ترپنوئیدها ترکیب هایی هستند که به گیاهان بو و طعم می بخشند. مصرف بیش از اندازه شوید و ترپنوئید موجود در آن میتواند منجر به تحریک پوست، چشم و حتی حساسیت شود.
انواع غذا با سبزی شوید
سبزی شوید به عنوان یک سبزی چندکاره، در انواع مختلف غذاها و رسپی ها قابل استفاده است. در زیر، تعدادی از غذاهایی که میتوانید با استفاده از سبزی شوید تهیه کنید، ذکر شده است:
سالاد شوید، خورشت کرفس و شوید سرخ شده، پاستا با سبزی شوید، سوپ سبزی شوید و… . سبزی شوید میتواند به عنوان مواد
اولیه برای تهیه کنسروهای سبزی و چاشنی تن ماهی مورد استفاده قرار گیرد، شوید میتواند با قارچها ترکیب شود و به عنوان تزئینی خوشمزه در غذاهای تهیه شده با قارچ مورد استفاده قرار گیرد.
کالری و ارزش غذایی شوید خرد شده
به ازای هر 100 گرم شوید خرد شده (حدوداً 2 فنجان)، 8 کالری دارد. در زیر ارزش غذایی سبزی شوید به ازای 100 گرم ذکر شده است:
- ویتامین (C): 85.00 میلی گرم
- ویتامین (A): 386.00 میکرو گرم
- ویتامین B1: 0.06 میلی گرم
- منگنز: 1.26 میلی گرم
- آهن: 6.59 میلی گرم
- آب: 85.95 گرم
- فیبر: 2.10 گرم
- پروتئین: 3.46 گرم
- کربوهیدرات: 7.02 گرم
ارزش غذایی و کالری شوید معمولاً بر اساس میزان مصرف و حجم آن متغیر است همچنین مقادیر دقیق ممکن است با توجه به تفاوتها و شرایط رشد آنها متفاوت باشد.
شرایط نگهداری سبزی شوید
یخچال
سبزی شوید را در یخچال نگه دارید تا تازگی آن حفظ شود. از بستهبندی مناسب مانند وکیوم استفاده کنید.
عدم شستشو قبل از نگهداری
ظرف با آب
کیسه های نگهداری مواد غذایی
خارج از آب
خواص روغن شوید
روغن شوید یک نوع روغن گیاهی است که از دانههای گیاه شوید به دست میآید. شوید یک گیاه خوراکی و همچنین یک گیاه روغنی است که به عنوان یک منبع روغن خوراکی استفاده میشود.
- منبع اسیدهای چرب امگا-3: روغن شوید با حاوی اسیدهای چرب امگا-3 که مفید برای سلامت قلب و عروق است، به تعادل اسیدهای چرب در بدن کمک میکند.
- آنتیاکسیدانهای ویتامین: E حضور ویتامین E در روغن شوید باعث محافظت از سلولها در برابر آسیب اکسیداتیو میشود و در حفظ سلامتی پوست و سلامت عمومی بدن نقش دارد.
- کاروتنوئیدها و آنتیاکسیدانهای طبیعی: روغن شوید شامل کاروتنوئیدها (این مواد هنگامیکه وارد جریان خون می شوند به جذب مواد مغذی کمک می کنند) و آنتیاکسیدانهای طبیعی است که به مقابله با آسیبهای اکسیداتیو و به سلامت سلول های بدن کمک میکنند.
- قابل استفاده در رژیم غذایی برای کاهش وزن: در لاغری بسیار موثر است و بسیاری از افراد از این روغن در برنامه غذایی رژیمی خود استفاده میکنند.
- شادابی: باعث شادی و حس طراوت در انسان می شود.
- کنترل کننده اسهال: به بهبود روند درمان اسهال و استفراغ کمک می کند.
- خاصیت ضدعفونی: با اضافه کردن این روغن به غذاها از خراب شدن و فساد آنها جلوگیری کنید.
- خاصیت دارویی: دارویی موثر برای بیماری های مختنلف مانند اختلالات گوارشی است.