زیتون

آشنایی با انواع زیتون

انواع زیتون
انواع زیتون شامل زیتون سبز، زرد، سیاه، قرمز و بنفش و.. است. هر کدام از این نوع ها از زیتون های سبز و تازه گرفته تا زیتون‌های سیاه تجربه‌ای متفاوت از طعم و مزه را با خود به همراه دارند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم درباره کدام را به دست آورید و در زمان خرید آن بهترین انتخاب را داشته باشید.

انواع زیتون بر اساس شکل و رنگ و مزه

زیتون سبز

زیتون سبز خواص بسیاری دارد که از جمله این خواص می توان به ضد درد بودن، ضد انعقاد خون، رفع یبوست و ضد بیماری قلبی اشاره کرد. زیتون سبز به تنهایی انواع مختلفی دارد، مانزانیلا، سیسیلی، ماری، هالکیدیکی از انواع آن هستند.

  • زیتون ماری: این زیتون از دو درصد کشت رودبار بوده و به کیفیت عالی و طعم خوشمزه بسیار معروف است. زیتون ماری دارای مواد معدنی و ویتامین های بالا می باشد که اندازه نسبتا ریزی دارد.
  • زیتون هالکیدیکی: زیتون هالکیدیکی جزء نخستین زیتون ها در یونان بشمار می آید و بافت نرمی دارد.
  • زیتون سیسیلی: زیتون سیسیلی به دلیل کالری کم بسیار محبوب است همچنین این زیتون از انواع زیتون بومی در ایتالیا می باشد.
  • زیتون سبز مانزانیلا: طعم زیتون مانزانیلا شور و تند است و از زیتون های معروف کشور اسپانیا می باشد.
انواع زیتون بر اساس شکل و رنگ و مزه

زیتون زرد

نهال زیتون زرد متوسط کوتاه بوده و فرم تاج آن گرد است. میوه زیتون زرد درشت است و شکل کروی دارد و وزن آن میانگین 6.5 گرم می باشد. زیتون زرد بیشترین سطح کشت را دارا می باشد و برای تهیه کنسرو بسیار بکار می رود.

زیتون سیاه

زیتون سیاه انواع مختلفی از جمله میسیون، کالاماتا، پوننتین، نیکوئز و گائتا دارد. زیتون های سیاه بیشتر برای تولید روغن زیتون با کیفیت بالا بکار می رود اما خود زیتون سیاه طعم کامل تر و رسیده تری نسبت به زیتون سبز دارد. زیتون سیاه میسیون: این زیتون به دلیل محبوبیت بسیار در کاتالوگ زیتون بین المللی ثبت شده و در کالیفرنیا پرورش داده می شود. طعم لذیذ و دلچسب آن توجه بسیاری از افراد را جلب کرده است. زیتون پوننتین: اندازه کوچک و آجیلی این زیتون سبب شده در کنسرو سازی بسیار استفاده شود. زیتون سیاه نیکوئز: این زیتون فرانسوی است و بافت بسیار نرم و چربی را دارد. زیتون سیاه یکوئز بیشتر در تهیه روغن زیتون استفاده می شود. زیتون سیاه گائتا: یکی از محبوب ترین نوع زیتون در ایتالیا می باشد و برای طعم لذیذ و جذابی که دارد بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است.
زیتون سیاه

زیتون قرمز

در انوع مختلف زیتون به جز رنگ سیاه و سبز، رنگ قرمز نیز دیده می شود. زیتون آلفونسو از شیلی جزء زیتون قرمز می باشد و از محبوبیت بسیاری برخوردار است. این زیتون در تزئینات غذا و سالاد پر کاربرد است.

زیتون بنفش

این زیتون پادشاه زیتون ها و در یونان می باشد و به کالاماتا معروف است. نام آن به دلیل پرورش این زیتون در شهر کالاماتا و درخت کالامون می باشد. زیتون کالاماتا رنگ بنفش تیره ای دارد و طعم بسیار فوق العاده و بافت نرمی را دارا می باشد.

انواع زیتون بر اساس شیوه تخمیر

زیتون پس از اینکه از درخت چیده می شود به دلیل تلخی بسیار بالا اصلا قابل خوردن نیست و از تخمیر برای افزایش خاصیت و طعم آن استفاده می شود که در ادامه روش هایی از تخمیر را معرفی می کنیم.
انواع زیتون بر اساس شیوه تخمیر

زیتون تخمیر در آب نمک

تخمیر زیتون در آب نمک از رایج ترین روش ها برای تخمیر می باشد که زیتون پس از برداشت، شسته می شوند و در محلول آب نمک قرار می گیرند.

زیتون تخمیر در آب و سرکه

در این روش نمک جای خود را به زیتون داده و بر زیتون طعم سرکه ای غالب می شود. با استفاده از این محلول تلخی زیتون ها کاملا از بین می رود.

تخمیر در هیدروکسید سدیم

این روش با مواد غیر طبیعی و شیمیایی انجام می شود همچنین این کار بسیار حساس است و با دقت بالایی انجام می شود. این نوع زیتون خاصیت کمتری نسبت به دیگر روش های تخمیر دارد.

تخمیر در آب معمولی

با استفاده از تخمیر آب معمولی، دیگر هیچ مواد شیمیایی به آب اضافه نمی شود و به خوبی زیتون ها شسته می شوند. اما بعد از تخمیر زیتون در آب معمولی، تلخی زیتون ها باقی می ماند.

تخمیر زیتون در روغن

تخمیر در روغن یک روش سنتی برای نگهداری زیتون است که در آن زیتون‌ها در روغن زیتون غوطه‌ور می‌شوند. روغن باعث حفظ طعم و بافت زیتون می‌شود و از فاسد شدن آن جلوگیری می‌کند. البته این نوع تخمیر بیشتر در کشورهای آفریقا و کشورهای خاورمیانه ای انجام می شود.

انواع زیتون موجود در راسایا

انواع زیتون موجود در راسایا

زیتون شور هسته دار

اگر خاصیت و ارزش غذایی زیتون برای شما اهمیت زیادی دارد، زیتون شور هسته دار را به شما پیشنهاد می کنیم چراکه با مصرف این زیتون‌ها می‌توانید از بیماری های مختلف به دور باشید. اگر در جستجوی زیتون هسته دار با کیفیت هستید راسایا اینجاست تا شما تجربه زیتون با کیفیت فوق العاده‌ای را داشته باشید.

زیتون شور بدون هسته

زیتون شور بدون هسته ما گزینه‌ای ایده‌آل برای افرادی است که به دنبال راحتی و سهولت در مصرف هستند. ابن محصول ما با بهترین کیفیت دربسته بندی‌های متنوع تهیه و تولید می شود.برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه زیتون شور بدون هسته مراجعه کنید.

زیتون شور اسلایس

اگر صاحب رستوران و یا کافه هستید، قطعا برای تزئین غذاهای مختلف نیاز به زیتون شور اسلایس خواهید داشت. زیتون شور اسلایس باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد و علاوه بر کیفیت فوق العاده، قیمت منصفانه ای داشته باشد که راسایا همه این ویژگی‌ها را یکجا برای مشتریان عزیز قرار داده است.

زیتون پرورده

زیتون پرورده  (Olive Processing) برای کاهش وزن بسیار مفید است چرا که از اشتهای کاذب جلوگیری می کند. برای استعلام از قیمت و خاصیت زیتون پرورده از طریق راه های ارتباطی راسایا با این شرکت تماس بگیرید و اطلاعات دقیق را از آن ها بگیرید.

چکیده

زیتون انواع مختلفی از جمله سیاه، بنفش، سبز و قرمز دارد که هر کدام به خودی خود خاصیت فراوانی دارد و اگر به فکر سلامتی خودتان هستید، پیشنهاد می کنم روزانه 6 تا 7 دانه زیتون استفاده کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. برای داشتن یک خرید آسان و به صرفه زیتون از محصولات راسایا دیدن کنید. شرکت راسایا فرآورده های زیتون را از تازه ترین و مرغوب ترین زیتون های موجود تهیه و تولید می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *