ترشی زیتون عسلی
مواد لازم جهت تهیه ترشی زیتون عسلی
برای تهیه ترشی زیتون عسلی لازم است ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای تهیه ترشی زیتون عسلی مواد زیر مورد نیاز است:
- عسل طبیعی
- زیتون بدون هسته
- سبزیجات معطر (گشنیز، ترخون، جعفری)
- فلفل و نمک
- سیر
- هویج
- رب انار
- لیموترش تازه
- سرکه
استفاده از زیتون سبز بدون هسته راسایا برای ترشی زیتون عسلی
زیتون بدون هسته اسنک (وکیوم)
مراحل تهیه ترشی زیتون عسلی خوشمزه
برای درست کردن ترشی زیتون عسلی لازم است ابتدا زیتونها را در آب خیس کنیم و مدتی صبر کنیم تا شوری آنها کمی از بین برود. پس از آب کشی کردن زیتونها، آنها را داخل یک ظرف قرار میدهیم. زیتون نباید مدت زمان زیادی در آب بماند چرا که ممکن است طعم مطلوب آن به کلی از بین برود.
در مرحله بعد هویجها را به خوبی میشوییم و پوست میگیریم و به همراه سیرها خرد میکنیم. سپس نوبت به شستن، آبکشی کردن و خرد کردن سبزیجات معطر میرسد.
سپس تمامی مواد خرد شده را به ظرفی که زیتون داخل آن قرار دارد اضافه میکنیم. لیمو ترش را نیز نصف میکنیم و همراه با سایر مواد مخلوط میکنیم و داخل یک ظرف شیشهای میریزیم.
سرکه را به همراه ادویه جات، رب انار و عسل داخل یک ظرف دیگر به خوبی مخلوط میکنیم تا رب انار و عسل داخل سرکه حل شوند. حالا این مخلوط آماده شده را روی مواد ترشی میریزیم.
نهایتاً، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و به مدت سه یا چهار روز در جای خنک نگه دارید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و رنگ زیتونها نیز دستخوش تغییر شود و نرم شوند.
ترفندهای طرز تهیه ترشی زیتون عسلی
رعایت برخی نکات به شما کمک میکند تا بتوانید ترشی زیتون عسلی خوشمزهتری درست کنید. ترفندهای طرز تهیه ترشی زیتون عسلی عبارتند از:
- زیتون را قبل از استفاده، به مدت نیم ساعت داخل آب قرار دهید تا شوری آن از بین برود.
- می توانید به جای لیمو ترش تازه از آب لیمو نیز استفاده کنید.
- برای تهیه ترشی زیتون عسلی هم میتوانید از سرکه سفید و هم سرکه سیب استفاده کنید.
- به جای عسل میتوان از پودر انبه نیز استفاده کرد.