زیتون

خوردن زیتون در بارداری

خوردن زیتون در بارداری | خواص زیتون در بارداری | زیتون پرورده در بارداری

اگر از خود می‌پرسید که آیا خوردن زیتون در بارداری می‌تواند یک مکمل سالم برای رژیم بارداری شما باشد؟ باید بگویم که شما تنها نیستید، بسیاری از مادران باردار به دنبال میان وعده‌های خوش‌طعمی هستند که از نظر تغذیه نیز مفید باشند. ممکن است زیتون تنها پاسخی باشد که در جستجوی آن هستید.

ارزش غذایی زیتون در دوران بارداری

یک فنجان زیتون حاوی:

75.3 گرم آب
1.03 گرم پروتئین
3.84 گرم کربوهیدرات
15.3 گرم چربی
145 کیلو کالری انرژی
52 میلی گرم کلسیم
11 میلی‌گرم منیزیم
42 میلی‌گرم پتاسیم
1560 میلی‌گرم سدیم
و مقادیری سلنیوم،فولات،ویتامین A، و ویتامین E است.

مقدار مصرف زیتون در بارداری

مقدار مصرف زیتون در بارداری

زیتون سرشار از مواد مغذی است که برای بدن مفید است اما باید توجه داشته باشید که مانند هر مواد غذایی دیگر در مصرف آن زیاده روی نکنید و اعتدال را رعایت کنید. یکی از نکاتی که حین خوردن زیتون در بارداری باید به آن توجه شود مقدار سدیم آن است زیرا که سدیم بالا می‌تواند فشار خون را افزایش داده و منجر به احتباس آب شود. مادران باردار باید انواع کم سدیم را انتخاب کنند و قبل از مصرف آن را آبکشی کنند تا سطح سدیم به حداقل برسد.

خواص زیتون در بارداری

زیتون (Olives) حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که با استرس اکسیداتیو مبارزه می‌کند. التهاب را کاهش می‌دهد و به علت وجود فولات در آن به پیشگیری نقص‌های مادرزادی به ویژه نقص لوله عصبی کمک می‌کند. مصرف زیتون در بارداری از سلامت کلی در طول بارداری حمایت می‌کند.

خواص زیتون در بارداری

سلامت و زیبایی کودک

اگر می‌خواهید به سلامت و زیبایی جنین خود کمک کنید بهتر است که مصرف زیتون در بارداری را فراموش نکنید. ویتامین E موجود در زیتون می‌تواند به زیبایی پوست و مو کودک شما کمک کند . وجود ویتامینA به علت بالا بردن ملانین می‌تواند به تغییر جزئی رنگ چشم جنین کمک کند و برای رشد بینایی کودک مهم است.

از بین بردن ترک های شکم

خوردن زیتون در بارداری به علت داشتن اسیدلینولئیک به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می‌کند. اجازه می‌دهد که روند بازسازی پوست به‌طور بهتر انجام شود. زیتون حاوی ویتامین E است که به ساخت کلاژن پوست کمک می‌کند.

از بین بردن ترک های شکم | خوردن زیتون در بارداری

تامین ویتامین های بدن مادر

زیتون سرشار از چربی‌های سالم، ویتامین و مواد معدنی ضروری مانند ویتامینE، ویتامینA، آهن، کلسیم و فیبر است.ویتامین E موجود در زیتون برای پوست مفید است و سبب درخشان تر شدن پوست می‌شود ویتامین A نیز موجب بهبود بینایی و بالا رفتن ایمنی بدن مادر می‌شود. در کل خوردن زیتون در بارداری سلامت مادر و جنین را فراهم می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن مادر

از دیگر خواص زیتون در بارداری تقویت قابل توجه ایمنی مادر است. آنتی اکسیدان موجود در زیتون به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می¬کند و در برابر بیماری‌ها و عفونت‌های قارچی رایج در دوران بارداری محافظت می‌کند. خوردن زیتون به علت خواص ضد التهابی موجود در آن به کاهش خطر ابتلا به انواع خاص سرطان از جمله سرطان سینه و روده بزرگ کمک می‌کند.

کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری

کاهش خطر ابتلا به دیابت باردار
زیتون علاوه بر چربی تک غیر اشباع، حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که در پیشگیری از دیابت موثر است. اولئوروپئین موجود در زیتون ترشح انسولین را افزایش داده و به‌طور بالقوه از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند. کسانی که دیابت دارند یا در معرض خطر دیابت هستند می‌توانند با خوردن زیتون در بارداری از این خاصیت زیتون بهرمند شوند.

مبارزه با کم‌خونی در بارداری

زیتون منبع عالی آهن است. مصرف زیتون در بارداری بسیار مهم است زیرا زنان باردار بیشتر مستعد کم خونی ناشی از فقر آهن هستند. مصرف زیتون در دوران بارداری ممکن است تا حدودی به کاهش کم‌خونی کمک کند.

کاهش ناراحتی معده

فیبر موجود در زیتون موجب هضم بهتر غذا می‌شود، زیتون همچنین سرشار از پلی فنول است که باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود. افرادی که دارای زخم معده هستند می‌توانند با مصرف زیتون به بهبود آن کمک کنند. استفاده از زیتون به علت از بین بردن میکروب‌های دیواره معده، ورم معده را کاهش می‌دهد.

کمک به سلامت استخوان ها

 ترکیبات خاص موجود در زیتون به جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می‌کند. اولئوروپئین، هیدروکسی تیروزول و دوپلی فنول موجود در زیتون ممکن است نقش مهمی در تشکیل و نگهداری استخوان داشته باشند. همچنین ممکن است که به درمان علائم پوکی استخوان کمک کنند. زنان باردار با قرار دادن زیتون در تغذیه غذایی خود می‌توانند تا حد امکان از خطرات ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنند.

عوارض جانبی خوردن زیتون در بارداری

زنان باردار با سابقه آلرژی به زیتون یا زیتون پرورده به علت وجود گردو در آن باید در مصرف آن احتیاط لازم را به‌جا آورند و در صورت بروز هرگونه آلرژی مصرف آن را متوقف کنند.

عوارض جانبی خوردن زیتون در بارداری

زیتون پرورده در بارداری

زیتون پرورده متشکل از مواد مغذی مانند گردو، زیتون، رب انار، سبزیجات تازه و ادویه است که هرکدام از این مواد دارای فواید فراوان هستند که برای سلامتی و رشد مادر و جنین مناسبند. از طرفی زیتون پرورده به علت ترکیباتی که دارد می‌تواند به رفع سردی مزاج کمک کند.

اهمیت مصرف زیتون پرورده در بارداری

مصرف زیتون پرورده در بارداری به علت وجود ترکیبات فوق العاده آن اهمیت زیادی در سلامتی و تامین مواد مغذی مادر و جنین دارد. مصرف زیتون پرورده به علت وجود گردو برای سلامت مغز و قلب جنین مفید است زیرا سرشار از امگا3، ویتامینB6 و فولات است. رب انار و سبزیجات معطر می‌توانند ایمنی بدن مادر را تقویت کرده و به رفع حالت تهوع در بارداری کمک کنند. رب انار و زیتون هردو حاوی آنتی اکسیدان هستند که به رشد جنین کمک می کنند.

نکات مهم خوردن زیتون در دوران بارداری

با وجود خواص فراوان زیتون باید توجه داشته باشید که اعتدال را در مصرف زیتون رعایت کنید زیرا ممکن است مصرف زیاد نمک و ادویه برای مادر و جنین مضر باشد.
نکات مهم خوردن زیتون در دوران بارداری

چکیده

زیتون یک غذای فوق العاده مقوی است که سرشار از مواد مغذی است که می‌تواند برای سلامت مفید باشد. محتوای آنتی اکسیدان‌ها و چربی سالم و فولات موجود در آن می‌تواند از نقص مادر زادی، مشکلات قلبی، قند خون و پوکی استخوان جلوگیری کند. درصورت رعایت اعتدال حین خوردن زیتون در بارداری می‌تواند آن را به یک غذای خوشمزه و مفید در رژیم غذایی تبدیل کند. از آنجایی مجموعه راسایا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زیتون شور و زیتون پرورده در غرب کشور است  شما میتوانید زیتون مکورد نیاز خود از راسایا با بهترین قیمت تهیه کنید از طریق لینک زیر می توانید تنوع بالای محصولات مارو ببیند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *