دبه خیارشور
خیارشور یک خوراکی خوشمزه و محبوب است و در کنار ساندویچهای مختلف یا بسیاری از غذاها نظیر سالاد الویه، ماکارونی، استانبولی، لوبیاپلو و… سرو میشود. این ترشی از خیارهای تازه، نمک، سرکه و سبزیجات معطر تهیه میشود. خیارها با سرکه، نمک و ترکیبات دیگری نظیر سبزیجات تازه و معطر و ادویه در دبه خیارشور مخلوط میشوند. این مخلوط برای مدت معینی در دبه پلمپ قرار میگیرد تا خیارها در کنار سبزیجات طعم و مزه خوبی به خود بگیرند. خیارشور به عنوان یک خوراکی لذیذ در تمام فصول در کنار انواع غذا سرو میشود و طعم شور، خیارها تجربه جدیدی را در کنار غذا به ما میدهد. این خوراکی خوشمزه باعث تحریک حس چشایی ما میشود و در کنار طعم خوشمزه، مزهای منحصر به فرد را در کنار غذاها اضافه میکند.
بیشتر بدانید: خرید خیارشور
تهیه خیارشور در دبه پلاستیکی
ابتدا خیارهای سالم و مناسب خیارشور را جدا کرده و خوب بشوید. سپس شوید و ترخون را با ساقه با استفاده از نمک ضدعفونی کرده و بشوید. می توانید برای تهیه خیارشور در دبه پلاستیکی هم از سرکه استفاده هم بدون سرکه و فقط با محلول آب و نمک درست کنید و لذت ببرید.
در ادامه آب را در قابلمه ای ریخته و اجازه بدید جوش بیاید سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. بعد از خنک شدن به آن سرکه و نمک اضافه کنید. تعدادی سیر را پوست گرفته و بشوید و سپس خشک کنید. یک دبه با حجم مناسب انتخاب کنید و کف آن را با یک لایه خیار سپس یک لایه فلفل قرمز و ترخون و شوید و دو حبه سیر اضافه کنید این کار را به ترتیب تا پر شدن دبه ادامه دهید. می توانید چند عدد نخود خام به مواد درون دبه اضافه کنید تا خیارشور ترد تری داشته باشید. بعد از پر شدن دبه مخلوط آب و نمک و سرکه را به آن اضافه کنید و درب آن را محکم بسته و به مدت یک هفته در جایی خشک و گرم قرار دهید.
انواع خیارشور راسایا
قیمت خیارشور دبهای
قیمت خیارشور دبهای ممکن است بسته به منطقه جغرافیایی و شرایط بازار متغیر باشد. اما در کل، قیمت خیارشور دبهای به عوامل زیر وابسته است:
- فصل: قیمت خیار شور دبهای معمولاً در فصلهای گرم سال، مانند تابستان، کاهش مییابد. زیرا خیارها در این فصل در دسترس هستند و قیمت تولید آنها نیز کاهش مییابد.
- محل تولید: قیمت خیار شور دبهای ممکن است متفاوت باشد بسته به محل تولید آن. در مناطقی که کاشت خیار رایج است و تولید بالاست، قیمت پایینتری خواهد داشت. در حالی که در مناطقی که تولید خیار محدود است یا از مناطق دیگر خیار وارد میشود، قیمت بیشتری خواهد داشت.
- اقتصاد کلان: عوامل اقتصادی و تورم نیز میتواند بر قیمت خیار شور دبهای تأثیر بگذارد. در صورتی که ارزش پول ملی کاهش یابد یا هزینههای تولید افزایش یابد، قیمت خیار شور نیز ممکن است بالا برود.
- عرضه و تقاضا: تقاضا و عرضه بازار نیز میتواند بر قیمت خیار شور تأثیر بگذارد. در صورتی که تقاضا برای خیار شور بیشتر شود یا عرضه آن کاهش یابد، قیمت ممکن است افزایش یابد.
به طور کلی، قیمت خیار شور دبهای در محدوده قیمتی متفاوتی قرار میگیرد و میتواند در بازارهای مختلف و با شرایط متغیر، متفاوت باشد.
انواع دبه خیارشور
دبه خیارشور
دبههای خیارشور در اندازه، حجم و وزنهای مختلفی برای تهیه خیارشور مورد استفاده قرار میگیرند. دبهها در حجمهای 10، 16 و 20 کیلویی از جمله پراستفاده ترین انواع دبه برای تهیه و تولید خیارشور هستند. ما در راسایا دبههای خیارشور 16 کیلویی را تولید میکنیم که به طور گسترده جهت استفاده در بیمارستانها، غذاخوریها، فست و فودی و رستورانها و دیگر مراکز استفاده میشود. مزیت دبههای 16 کیلویی خیارشور حجم متناسب جهت مصارف زیاد با قیمت کاملا به صرفه برای مصرف کننده میباشد.
دستگاه های مورد نیاز خط تولید خیارشور دبه
خط تولید خیارشور (Pickled Cucumber) نیاز به تجهیزات و دستگاههای مختلفی دارد. در زیر برخی از دستگاههای مورد نیاز در خط تولید خیارشور را ذکر میکنم:
دستگاه شستشو: این دستگاه برای شستشوی خیارهای تازه قبل از فرآیند تهیه خیارشور استفاده میشود. این دستگاه معمولاً شامل برسها، سیستمهای پشتیبانی آب و مکانیزمهای دیگر برای شستشوی خیار میباشد.
دستگاه مخلوط کننده: برای مخلوط کردن خیارهای خردشده یا برش خورده با ترکیبات دیگر مانند سرکه، نمک، ادویهها و سبزیجات از دستگاه مخلوط کننده استفاده میشود. این دستگاه معمولاً شامل میکسرها، مخلوط کنها برای ترکیب مواد مختلف است.
تهیه خیارشور در دبه پلاستیکی
دستگاه پر کننده: برای پر کردن دبهها یا بستهبندیهای مختلف با خیارشور، از دستگاه پر کننده استفاده میشود. این دستگاه میتواند شامل مخزنهای مواد، پمپها، سیستمهای انتقال و دستگاههای پر کننده باشد.
دستگاه بستهبندی: این دستگاه برای قرار دادن بستههای خیارشور در کارتنها یا بستهبندیهای نهایی دیگر استفاده میشود.
دستگاه برچسبزن: این دستگاه برای چسباندن برچسبها و مشخصات محصول بر روی بستهبندی استفاده میشود. این برچسبها معمولاً شامل نام محصول، تاریخ تولید، برچسب سلامت، اطلاعات تغذیهای و برند تولید کننده میباشند.
سیستم خنک کننده: برای حفظ تازگی و افزایش ماندگاری خیارشور، سیستم خنک کننده در خط تولید استفاده میشود. این سیستم شامل یخچالها، سیستمهای خنک کننده و کنترل دما است.
خط تولید خیارشور دبه ای
با استفاده از دستگاهها و تجهیزاتی که در قسمت قبل ذکر شد در یک خط تولید خیارشور، میتوان به صورت اتوماتیک و به طور مداوم خیارها را شستشو داده، سبزیجات را خرد کرد، محتویات را مخلوط نمود، بستهبندی کرد و در نهایت تازگی و کیفیت محصول را حفظ کرد. البته با توجه به اندازه و مقیاس تولید، ممکن است دستگاهها و تجهیزات مختلفی در خط تولید خیارشور دبهای استفاده شود.
شرکت راسایا یکی از تولیدکنندگان معتبر و خوشنام خیارشور است و مراحل تولید و بستهبندی خیارشور در این شرکت به طور کاملا بهداشتی و با دستگاههای مجهز و مکانیزه انجام میشود. ما در راسایا با استفاده از دستگاهها و تجهیزات پیشرفته و مدرن تولید و بستهبندی را با روشهای مکانیزه و بهداشتی انجام میدهیم. به مشتریان خود این اطمینان را میدهیم که تولید خیار شور در راسایا بسیار با کیفیت، با رعایت اصولی بهداشت و بالاترین استاندارها انجام میشود.
دستگاه پلاستیک بادی تولید دبه خیارشور
دستگاه پلاستیک بادی یکی از تجهیزات مورد نیاز در خط تولید دبه خیارشور در کارخانجات تولید انواع قطعات پلاستیکی است. این دستگاه برای تولید و شکلدهی به دبههای پلاستیکی استفاده میشود. آمادهسازی قالب و ذوب مواد پلاستیکی یکی از موارد مهم در خط تولید این کارخانجات است.