زیتون پلو یک غذای اصیل ایرانی
زیتون پلو یکی از غذاهای خوشمزه، اصیل و بسیار مقوی ایرانی است که ماحصل ترکیب برنج، زیتون، سیر، گوجه فرنگی و مرغ است. پخت غذاهای مختلف با برنج در آشپزی ایرانی جایگاه وِیژهای دارد و ایرانیان همواره سعی میکنند از ترکیب برنج با مواد غذایی مختلف، غذاهای خوشمزه و لذیذ درست کنند. دمی زیتون یکی از همین غذاهای خوشمزه است که برنج و زیتون اصلیترین مواد اولیه تشکیل دهنده آن هستند. وجود زیتون (olives)، گوجه فرنگی، مرغ و سیر در این غذا سبب شده است که ارزش غذایی بسیار بالایی داشته باشد و بسیار مقوی و مغذی باشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه دمی زیتون، این غذای اصیل و بسیار لذیذ ایرانی را به شما آموزش دهیم. لطفاً تا پایان آموزش زیتون پلو در این مقاله با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای زیتون پلو
- برنج
- زیتون بدون هسته راسایا
- سینه مرغ پخته
- گوجه فرنگی
- روغن
- نمک، فلفل و زردچوبه
- سیر
مزایا استفاده از زیتون راسایا برای تهیه زیتون پلو
همانطور که گفته شد یکی از مواد اولیه اصلی موردنیاز برای تهیه زیتون پلو، زیتون است که علاوه بر خوش طعم کردن غذا از خواص بیشماری نیز برخوردار است. زیتون بدون هسته و یا اسلایس را حتماً از برندهای معتبری همچون راسایا تهیه کنید. زیتون بدون هسته و اسلایس راسایا با بهرهگیری از مواد اولیه درجه یک، باکیفیت و ارگانیک تهیه میشود و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
زیتونهای شرکت راسایا سرشار از آنتی اکسیدان است که نه تنها نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن ایفا میکند بلکه به افزایش سطح انرژی بدن نیز کمک میکند. زیتونهای بدون هسته شرکت راسایا به روش تمام اتوماتیک، مکانیزه و بهداشتی تولید میشوند و نه تنها بسیار تازه و خوش طعم هستند بلکه منطبق با استانداردهای بهداشتی و سلامتی نیز هستند. راسایا زیتون بدون هسته خود را در بستهبندیهای منحصر به فردی عرضه میکند تا علاوه بر حفظ تازگی و طعم واقعی زیتون، کیفیت محصول نیز حفظ شود و این امکان را به مشتریان عزیز بدهد تا به راحتی این محصول را مصرف کنند.
زیتون علاوه بر اینکه میتواند به سلامت چشم و بینایی کمک کند، سبب تسکین درد مفاصل نیز میشود. زیتون خواص ضدالتهابی دارد و میتواند از بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
زیتون بدون هسته اسنک (وکیوم)
طرز تهیه زیتون پلو

نکات مهم طرز تهیه زیتون پلو
- برنج را به خوبی با آب ولرم بشویید. شستن برنج را تا جایی ادامه دهید که آب شفاف شود. سعی کنید برنج را چنگ نزنید تا شکسته نشود. حتماً برنج را قبل از پختن، بخیسانید. بعد از خیس خوردن برنج لازم است حتماً به آن نمک بیفزایید.
- به جای سینه مرغ میتوانید از ران مرغ استفاده کنید. مرغ را با پیاز، سیر، چوب دارچین یا برگ بو، مقداری نمک و زردچوبه به خوبی بپزید تا بوی مرغ گرفته شود.
