زیتون

طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه

زیتون کبابی | طرز تهیه زیتون کبابی

زیتون کبابی چیست؟

زیتون کبابی به عنوان یک میان وعده خوشمزه و خوش طعم شناخته می‌شود که می‌توان آن را همراه با غذا نیز میل کرد. این میان وعده در عین خوشمزه و مقوی بودنش، دستور پخت سختی ندارد. زیتون کبابی (Grilled Olives) که با نام زیتون‌های حرارت دیده و گرم نیز شناخته می‌شود بافت نرمی دارد. این میان وعده خوش طعم را می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با استفاده از مواد غذایی ساده و در دسترس درست کنید.
زیتون کبابی چیست؟

مواد مورد نیاز برای پخت زیتون کبابی

  • زیتون
  • سیر
  • نمک طعام
  • آویشن
  • روغن زیتون
  • گوجه
  • فلفل قرمز
  • فلفل سیاه
مواد مورد نیاز برای پخت زیتون کبابی

مزایا استفاده از زیتون‌های راسایا برای تهیه زیتون کباب شده

مزایای زیتون‌های راسایا از مشخصات غذایی غنی آن نشات می‌گیرد. زیتون منبع غنی از چربی‌های تک غیراشباع است که چربی‌های سالم برای قلب هستند و می‌توانند به کاهش سطح کلسترول بد و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند. آن‌ها همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتأمین E و پلی فنول هستند که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند.
علاوه بر این، زیتون کالری کمی دارد و می‌تواند یک میان وعده رضایت بخش یا افزودنی به وعده‌های غذایی بدون کمک به افزایش وزن باشد. زیتون همچنین منبع خوبی از فیبر است که می‌تواند به هضم غذا کمک کرده و احساس سیری را تقویت کند.
علاوه بر فواید تغذیه‌ای، زیتون با خواص سلامتی مختلفی از جمله کاهش التهاب، بهبود عملکرد مغز و حمایت از سلامت کلی مرتبط است. گنجاندن زیتون‌های راسایا در رژیم غذایی شما می‌تواند یک تقویت‌کننده طعم دهنده و مغذی به وعده‌های غذایی شما باشد.

بیشتر بدانید: خرید زیتون

طرز تهیه زیتون کبابی

زیتوهان‌های از قبل آماده شده را روی ماهیتابه یا تستر قرار دهید. زیتون‌ها را در دمای بالا قرار دهید تا دچار تغییر رنگ شوند. پس از آنکه از کباب شدن زیتون‌ها مطمئن شدید آن‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید و روغن زیتون را به ظرف اضافه کنید تا زیتون‌ها را بپوشاند. سیر و ادویه‌های دیگر مانند آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و به مدت سه روز در جای خنک و تاریک قرار دهید. بعد از سه روز، زیتون کبابی شما آماده است.

طرز تهیه زیتون کبابی

خواص زیتون کبابی

زیتون کبابی علاوه بر اینکه ماده غذایی بسیار خوش طعم است بسیار مقوی و مغذی نیز هست و خواص فراوانی برای بدن دارد. این ماده غذایی منبع غنی از آنتی اکسیدان است که نقش مهمی در جلوگیری از سرطان ایفا می‌کند. روغن زیتون موجود در زیتون کبابی در پیشگیری از تحلیل رفتن استخوان‌ها و در نتیجه پوکی استخوان مؤثر است. زیتون کبابی به عنوان یک ماده غذایی مغذی سرشار از انواع ویتأمین‌ها همچون کلسیم، سدیم، مس، آهن و ویتأمین E است که هر کدام از آن‌ها در درمان و پیشگیری از بیماری‌های زیادی مؤثر هستند. ویتأمین E موجود در زیتون کبابی از بدن در مقابل اشعه فرابنفش حفاظت می‌کند و از ابتلا به پیری پیشگیری می‌کند. زیتون کبابی به تقویت دستگاه گوارش کمک می‌کند و خاصیت اشتهاآوری نیر دارد.

خواص زیتون کبابی | زیتون گریل شده

کالری زیتون کبابی

زیتون کبابی منبع غنی از کالری است. کالری موجود در زیتون کبابی به ازای هر ۱۰۰ گرم، ۹۵ کیلوکالری است که می‌تواند انرژی موردنیاز شما برای انجام فعالیت‌های روزانه را تا حد زیادی تأمین کند.

فوت و فن‌های دستور تهیه زیتون گریل شده

فوت و فن‌های دستور تهیه زیتون گریل شده
  • برای تهیه زیتون کبابی، از زیتون‌ها درشت، سفت و بزرگ استفاده کنید.
  • بهتر است از زیتون‌های سبز بجای زیتون‌های سیاه برای درست کردن زیتون کبابی استفاده کنید چرا که زیتون‌های سیاه نرم هستند و تغییر شکل می‌دهند.
  • برای تهیه زیتون کبابی توصیه می‌شود از زیتون‌های بدون هسته بهره ببرید.
  • زیتون‌های کبابی را می‌توان به سیخ‌های چوبی نازک کشید و سپس آن را گریل کرد تا مجلسی‌تر شوند. در این صورت سیخ‌های چوبی را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد قرار دهید تا در هنگام گریل کردن نسوزند و طعم بدی به زیتون‌ها ندهند.
  • رنده پوست لیمو، پودر فلفل سیاه یا قرمز، نمک دریا و جعفری می‌توانند انتخاب‌های مناسبی برای تزئین زیتون‌های کبابی داغ باشند.
  • زیتون‌ها را بیش از حد گریل نکنید تا تلخ و بدمزه نشوند و بافت آن‌ها آسیب نبیند.
  • زیتون‌های کبابی را ترجیحا به صورت گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *