زیتون

دستور تهیه سالاد ترکی خوشمزه

سالاد ترکی

سالاد ترکی

سالاد ترکی به عنوان یکی از سالاد‌های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه شناخته می‌شود که شباهت زیادی به سالاد فصل دارد اما برای تهیه این سالاد از مواد اولیه بیشتری استفاده می‌شود. سبزیجاتی که در این سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد نه تنها سبب خوش طعم شدن و خوش رنگ‌تر شدن سالاد می‌شوند بلکه تنوع خوبی نیز به این سالاد می‌بخشند. علاوه بر این مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن سالاد ترکی همگی مواد غذایی سالمی هستند که سرشار از انواع ویتأمین‌ها و مواد معدنی هستند و به پیشگیری و حتی درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کنند و سلامت عمومی بدن را نیز ارتقا می‌دهند.

مواد لازم برای تهیه سالاد ترکی

مواد لازم برای تهیه سالاد ترکی

برای تهیه سالاد ترکی لازم است ابتدا مواد اولیه موردنیاز برای این سالاد را آماده کنید. مواد لازم برای تهیه سالاد ترکی عبارتند از:

  • کاهو سالادی
  • خیار
  • فلفل دلمه‌ای سبز
  • فلفل دلمه‌ای قرمز
  • پیاز
  • سیر
  • آبلیمو
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • زیتون سیاه
  • برگ نعنا خردشده
  • برگ جعفری خرد شده
  • سماق
  • پنیر فتا

استفاده از زیتون اسلایس راسایا برای سالاد ترکی

بیشتر بدانید: خرید زیتون

یکی از مواد اولیه اصلی لازم برای تهیه سالاد ترکی، زیتون است. زیتون یکی از مواد غذایی مقوی و مغذی است که نقش مهمی در بهبود عملکرد کلی بدن دارد. زیتون نقش مؤثری در کاهش فشار خون و تنظیم سطح کلسترول دارد. هم چنین زیتون به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی می‌تواند به کاهش التهاب پوست کمک کند. جلوگیری از پیری زودرس و چین و چروک پوست، تقویت فولیکول‌های مو و پیشگیری از ریزش مو، جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، آرتریت و بیماری‌های قلبی، پیشگیری از افزایش سریع قند خون، سلامت چشم‌ها و بهبود بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر ابتلاء به آلزایمر، کاهش وزن و هم چنین تقویت استخوان و مفاصل از دیگر خواص زیتون برای بدن است.
شرکت راسایا به عنوان یکی از شرکت‌های معتبر و شناخته شده در زمینه تولید مواد غذایی، زیتون را در بسته‌بندی‌های متنوع تولید و روانه بازار می‌کند. زیتون اسلایس راسایا با بهره‌گیری از بهترین و مرغوب‌ترین نوع زیتون و با استفاده از پیشرفته‌ترین ماشین آلات و تکنولوژی روز دنیا تولید و عرضه می‌شود. از زیتون اسلایس راسایا برای تهیه انواع ترشی، پیتزا و سالاد می‌توان استفاده کرد که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای به غذا می‌بخشد. برش‌های زیتون اسلایس راسایا، نازک و یکدست است که استفاده از آن را راحت کرده است. زیتون اسلایس راسایا علاوه بر اینکه برای هر ذائقه‌ای مناسب است از قیمت مناسب و مقرون به صرفه‌ای نیز برخوردار است.
زیتون اسلایس راسایا در بسته‌بندی پت و حلب تولید و عرضه می‌شود. بسته‌بندی پت به حفظ تازگی و کیفیت زیتون کمک می‌کند و ماندگاری آن را افزایش می‌دهد. شرکت راسایا از مطمئن‌ترین و به روزترین روش‌های بسته‌بندی استفاده می‌کند تا محصول سالم و با بالاترین کیفیت به دست مصرف‌کنندگان عزیز برسد.

طرز تهیه سالاد ترکی خوشمزه

طرز تهیه سالاد ترکی خوشمزه
ابتدا کاهو را خرد کنید و آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. گوجه و خیار را نیز پس از خرد کردن به کاهو خرد شده اضافه کنید. پس از خالی کردن فلفل دلمه‌ای، آن را به صورت رشته‌های باریک خرد کنید. پیاز را به شکل خلال‌های باریک خرد کنید. پوست سیر بکنید و با استفاده از پشت چاقو آن را خرد و له کنید. آبلیمو را به سیر اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن نمک، فلفل و روغن زیتون است. پس از اضافه کردن نعنا، جعفری خرد شده و سماق، مواد را به خوبی هم بزنید. سپس ترکیب این مواد را روی سالاد بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا سس جذب سالاد شود و سالاد شما آماده شود. برای تهیه و تزئین سالاد ترکی می‌توانید از زیتون سیاه و سبز اسلایس راسایا استفاده کنید تا سالاد شما هم خوش طعم شود و هم خوش رنگ.

نکات و ترفند‌های طرز تهیه سالاد ترکی

نکات و ترفند‌های طرز تهیه سالاد ترکی

رعایت برخی نکات سبب می‌شود که سالاد ترکی(Turkish Salad) شما خوشمزه‌تر شود. این نکات عبارتند از:

  • به جای آبلیمو می‌توانید از لیموی تازه استفاده کنید.
  • از رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای برای خوش رنگ‌تر شدن سالاد می‌توانید استفاده کنید.
  • از سبزیجات تازه و باکیفیت استفاده کنید. گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای و پیاز قرمز از جمله مواد اصلی سالاد ترکی هستند.
  • برای چاشنی سالاد از روغن زیتون، آب لیمو تازه، نمک و فلفل استفاده کنید. این ترکیب ساده می‌تواند طعم سالاد را بسیار بهبود بخشد.
  • زیتون سیاه یا سبز می‌تواند به سالاد طعم و مزه‌ی دلپذیری ببخشد. از زیتون‌های بدون هسته استفاده کنید.
  • برای افزایش ارزش غذایی سالاد، می‌توانید از مرغ کبابی، گوشت قیمه‌ای یا حبوبات مانند نخود فرنگی استفاده کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند کاهو، نعناع، جعفری و ریحان استفاده کنید تا طعم و رنگ بیشتری به سالاد بدهید.
  • آجیل‌هایی مثل گردو یا بادام می‌تواند به سالاد بافت و طعم خاصی بدهند.
  • برای تهیه سس می‌توانید از ماست، سیر، آب لیمو و ادویه‌جات مختلف استفاده کنید. سس می‌تواند طعم سالاد را بهتر کند.
  • سالاد را قبل از سرو به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد غذایی به خوبی با هم ترکیب شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *