سالاد مکزیکی
مواد لازم
- یک قوطی کنسرو لوبیا قرمز
- ذرت یک پیمانه بزرگ یا یک کنسرو کامل
- خیارشور 2 الی 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری یا گشنیز تازه خردشده یک کاسه
- هویج 2 تا 3 عدد
- کلم قرمز (نصف یک کلم کوچک)
- گوجه گیلاسی
خرید خیارشور برای تهیه سالاد مکزیکی
طرز تهیه سالاد مکزیکی
برای تهیه سالاد مکزیکی، مراحل زیر را دنبال کنید:
در ابتدا مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی را آماده کنید. سپس در ادامه و برای تهیه یک سالاد مکزیکی خوشمزه کلم قرمز را به صورت نواری نازک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ و مناسب بریزید. در صورتی که مایل هستید و دوست داشتید در کنار کلم قرمز میتوانید از کلم سفید نیز استفاده نمایید. سپس هویج را با رنده درشت رنده کنید و به همراه ذرت به کاسه اضافه کنید.
حالا در مرحله بعدی خیارشور را خرد کنید. میتوانید با توجه به سلیقه خود آن را به صورت نگینی یا ورقهای ریز و نازک خرد کنید.
در این مرحله و پس از اضافه کردن خیارشور، لوبیا را به کاسه اضافه نمایید. میتوانید لوبیا را به صورت آماده و کنسروی استفاده کنید. یا اینکه آن را از چند ساعت قبل در آب بخیسانید، و خودتان آن را بپزید. سپس جعفری یا گشنیز ساطوری و یک پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و به محتویات ظرف اضافه نمایید. از گوجه گیلاسی برای تزئین سالاد در پایان کار استفاد کنید.
بعد از این مرحله سس را آماده کنید.
طرز تهیه سس مخصوص سالاد مکزیکی
انواع سالاد مکزیکی
موادر لازم:
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- ماست چکیده نصف پیمانه
- سس مایونز 1 ق.غ
- آب لیمو ترش تازه 2 ق.غ
- سرکه بالزامیک 1 ق.غ
- آویشن نصف ق.چ
- عسل نصف ق.چ
- پودر پاپریکا نصف ق.چ
- نمک، فلفل قرمز و سیاه و پول بیبر به مقدار لازم
برای تهیه سس سالاد مکزیکی تنها کافی است تا ماست و روغن زیتون را با مقداری پول بیبر و آب لیمو ترش تازه، سس مایونز، سرکه بالزامیک، عسل، آویشن، فلفل قرمز، نمک و در صورت تمایل فلفل سیاه و پاپریکا در یک کاسه بریزید و به خوبی مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند. توجه کنید که اگر در رژیم هستید و نمیخواهید از سس مایونز استفاده کنید و یا هر کدام از مواد سس را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید.
حالا سس را روی مواد بریزید و با استفاده از دو قاشق مواد سالاد موجود در کاسه را زیر و رو کنید تا سس به خوبی به خورد مواد برود. سالاد را برای حدودا یک ساعت در یخچال قرار دهید. و سپس سرو کنید. نوش جان
انواع سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین و سالمترین سالادهای جهان است. این سالاد در رسپیهای گوناگونی با ترکیبی از مواد مختلف، از جمله آووکادو، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، ذرت، کلم، پیاز، نخود فرنگی و سیبزمینی، به همراه سسهای خاص و مخصوص سرو میشود. در زیر، چند نمونه از انواع سالاد مکزیکی را برای شما معرفی میکنیم:
- سالاد مکزیکی ساده
- سالاد مکزیکی با مرغ
- سالاد مکزیکی با سیب زمینی
- سالاد مکزیکی با کالباس
- سالاد مکزیکی با ماکارونی
سالاد مکزیکی با مرغ
طرز تهیه و مراحل آمادهسازی مشابه با روش قبل است. با این تفاوت که یک سینه مرغ را با استفاده از ادویههای مثل فلفل سیاه، نمک، پودر سیر، پاپریکا مزه دار میکنیم. برای مزه دار کردن مرغ، آن را با دست ماساژ دهید تا ادویه ها به خورد گوشت مرغ بروند، سپس مرغ را گریل کنید. با توجه به اینکه برای تهیه این سالاد رسپی های مختلفی وجود دارد در صورتی که دوست دارید میتوانید مرغ را در آب بپرید تا مغزپخت شود و سپس آن را ریش ریش کنید. این مورد کاملا سلیقهای است و با توجه به ذائقه خودتان آن را انجام دهید.
در مرحله بعدی گوشت مرغ را به تکههای مربعی یا نگینی کوچک برش دهید و داخل ظرفی که میخواهید مواد سالاد را به آن اضافه کنید، بریزید.
حالا در مراحل بعدی کنسرو ذرت و لوبیا را به کاسه اضافه کنید و تمام مواد از جمله سبزیجاتی همچون کلم بنفش و سفید، خیارشور، گشنیز یا جعفری، هویچ و در صورتی که مایل بودید میتوانید از کاهو هم استفاده کنید. تمام مواد را خرد کرده و به محتویات داخل کاسه اضافه نمایید. در پایان سس را روی محتویات کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و به خورد سالاد برود.
سالاد مکزیکی با ماکارونی
در این رسپی پاستا را به همراه ذرت، پیاز قرمز، فلفل سبز تند، فلفل دلمهای قرمز، گوجه فرنگی آماده میکنید. و پاستا را با سس مخصوص که در همین مقاله طرز تهیه آن را توضیح دادیم سرو میکنید. سالاد مکزیکی با ماکارونی با سس آن یک وعدهی غذایی کامل، مقوی و سالم است که میتوانید آن را با برگهای ریحان، چند شاخه جعفری یا پیازچه خردشده و اسلایسهای زیتون یا گوجه گیلاسی دیزاین نمایید و به همراه عزیزانتان آن را نوش جان کنید. 😊
نحوه نگهداری
طرز تهیه سالاد مکزیکی مجلسی
بهتر است سالاد را به صورت تازه میل نمایید، اما در صورتی که مایل باشید میتوانید روی کاسه سالاد سلفون بکشید یا آن را در ظرف در دار پلاستیکی بریزید. و در یخچال به مدت حداکثر تا 12 ساعت نگهداری کنید. اگرچه توصیه ما این است بلافاصله سالاد را مصرف کنید. زیرا با گذشت زمان ممکن است مواد سالاد فاسد شوند و آن طراوات و تازگی اولیه را نداشتهباشد.
سالاد مکزیکی یکی از خوشمزه ترین سالاد ها برای دورهمی ها و مهمونی هاست
از نظر ارزشمند شما سپاسگذاریم
من با رسپی شما، سالاد مکزیکی درست کردم خیلی خوشمزه شد. ممنونم
نوش جان
سالاد مکزیکی با مرغ عالی میشه