خیارشور

طرز تهیه ساندویچ فلافل خوشمزه

ساندویچ فلافل | ادویه فلافل

ساندویچ فلافل

فلافل یکی از محبوب‌ترین و پر طرفدار‌ترین غذای خاورمیانه است. توپک‌های نخود برشته‌ای که جنوبی‌ها در پخت آن مهارت بسیاری دارند. همچنین فلافل در کنار سوسیس بندری با تندی زیاد از غذا‌های محبوب جنوب کشور ما است. اگر تا به الان ساندویچ فلافل جنوب کشور را امتحان نکردید پس حتماً شروع به پخت فلافل کنید که از خوشمزه‌ترین غذا‌ها است. یکی از جذابیت‌های فلافل بافت ترد و برشته آن است که درون آن بسیار نرم و لذیذ است. اما فلافل چیست و طرز تهیه فلافل چگونه است؟ در ادامه به طرز تهیه فلافل می‌پردازیم.

مواد اولیه مورد نیاز ساندویچ فلافل

مواد اولیه مورد نیاز ساندویچ فلافل
  • نخود ۳۰۰ گرم
  • پیاز دو عدد
  • تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز یک قاشق چای خوری
  • سیر سه حبه
  • جعفری ۵۰ گرم
  • سیب زمینی یک عدد کوچیک
  • لیمو ترش یک عدد متوسط
  • زرد چوبه و روغن به میزان کافی
  • نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
  • ادویه فلافل یک قاشق چای خوری
  • گوجه و کاهو به مقدار لازم
  • خیار شور به مقدار لازم

استفاده از خیار شور راسایا برای ساندویچ فلافل

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

یکی از قسمت‌های مهم این ساندویچ خوشمزه خیارشور است که طعم ساندویچ را جذاب می‌کند. خرید خیار شور از راسایا می‌تواند تجربه‌ای آسان و جدید باشد. شما می‌توانید خیار شور را در بسته‌بندی‌های مختلف و کیفیت بالا تهیه کنید. همچنین بسیاری از مشتریان همیشگی راسایا رستوران‌های ممتاز می‌باشد که این موضوع سابقه و کیفیت بالای محصولات راسایا را نشان می‌دهد.

ادویه مخصوص فلافل

ساندویچ فلافل | ادویه فلافل
مواد لازم برای ادویه مخصوص فلافل شامل (پودر انبه، پودر زنجبیل، زرد چوبه، پودر سیر، پودر پیاز، پودر جوزهندی، فلفل سیاه، پودر زیره سیاه، تخم گشنیز، پودر نعنا و جعفری خشک شده و بکینگ پودر) را از عطاری به صورت تازه تهیه کنید. تمام پودر‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید سپس الک کنید که دیگر ناخالصی نداشته باشد. ادویه فلافل شما آماده است این ادویه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل
برای تهیه فلافل بازاری و خوشمزه جنوبی اولین مرحله خیساندن نخود‌ها می‌باشد که هرچقدر زمان بیشتری باشد در آخر فلافل بهتری را خواهید داشت. معمولاً نخود‌ها را در جنوب کشور بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت میخیسانند تا کاملاً نرم شود و نفخ آن گرفته شود. آماده کردن فلافل بسیار راحت است فقط کافیست بعد از خیساندن نخود مواد را به خوبی با یکدیگر میکس کنید. ابتدا نخود خیس شده را همراه جعفری، سیر و پیاز، پودر تخم گشنیز، زیره و سیب زمینی مخلوط کرده و داخل میکسر یا چرخ گوشت با یکدیگر میکس کنید تا کاملاً یکدست شود. جعفری یکی از مواد اختیاری است اما توصیه می‌شود که از این سبزی معطر حتماً استفاده کنید زیرا بر مزه غذا بسیار تأثیر می‌گذارد. استفاده از چرخ گوشت در میکس کردن مواد فلافل سبب می‌شود که فلافل در هنگام سرخ از یکدیگر باز نشوند و به خوبی سرخ شوند. یک لیمو ترش تازه بیاورید و آب آن را بگیرید سپس از صافی آن را رد کنید تا هسته لیمو ترش گرفته شود. آب لیمو ترش را همراه نمک، زرچوبه، ادویه مخصوص فلافل و فلفل سیاه به مایه فلافل اضافه کنید. در این مرحله پس از اضافه کردن طعم دهنده‌ها بار دیگر مایه فلافل را با چرخ گوشت میکس کنید. پس از میکس کردن مایه فلافل بار دیگر به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود. اگر مایه فلافل شما زیاد بود می‌توانید آن را بسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید. به مرحله آخر می‌رسیم که باید فلافل هارا در یک ماهیتابه سرخ کنیم و به مقدای روغن بریزیم که فلافل‌ها در آن شناور باشد.

طرز تهیه ساندویچ فلافل

طرز تهیه ساندویچ فلافل

بعد از اینکه فلافل هارا سرخ کردیم از نان باگت یا لواش، کاهو، گوجه، خیار شور (pickled cucumbers) برای پیچیدن ساندویچ استفاده می‌کنیم. توصیه می‌کنم از خیار شور حتماً استفاده کنید زیرا طعم خیلی لذیذی به ساندویچ شما می‌دهد.

طرز تهیه ساندویچ فلافل همراه قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر مانند فلافل عادی است با این تفاوت که از اخر یک سس قارچ و پنیر به فلافل‌ها اضافه می‌کنیم.
پس از اینکه فلافل هارا سرخ کردید ایتدا درون یک ماهیتابه قارچ‌های اسلایس شده را تفت دهید سپس مقداری پنیر بر روی قارچ‌ها بریزید همچنین می‌توانید کمی آب با اسپری بر روی پنیر بپاشانید و درب ماهیتابه را بگذارید که پنیر‌ها ذوب شوند. به همین سادگی سس قارچ و پنیر شما آماده شد و شما می‌توانید بر روی فلافل‌ها بریزید و فلافل هارا با نان باگت و یا لواش، خیار شور و گوجه سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ فلافل تند بندری

طرز تهیه ساندویچ فلافل تند بندری
برای فلافل بندری دستور پخت فلافل عادی را پیش می‌بریم با این تفاوت که مقدار سیر و پیاز بیشتر است و ادویه فلفل و مخصوص بیشتری دارد. در بسیاری از دستور پخت‌های فلافل بندری از تخم مرغ استفاده شده است اما به شما توصیه می‌کنیم که از تخم مرغ به هیچ وجه استفاده نکنید زیرا دیگر طعم لذیذ فلافل باقی نخواهد ماند.

ترفند های تهیه ساندویچ فلافل خانگی

قرار دادن فلافل در یخچال باعث می‌شود که رطوبت اضافی مواد گرفته شود و بهتر سرخ شود. همچنین خیساندن نخود نیز بسیار بر طعم فلافل اثر‌گذار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *