ساندویچ فلافل
فلافل یکی از محبوبترین و پر طرفدارترین غذای خاورمیانه است. توپکهای نخود برشتهای که جنوبیها در پخت آن مهارت بسیاری دارند. همچنین فلافل در کنار سوسیس بندری با تندی زیاد از غذاهای محبوب جنوب کشور ما است. اگر تا به الان ساندویچ فلافل جنوب کشور را امتحان نکردید پس حتماً شروع به پخت فلافل کنید که از خوشمزهترین غذاها است. یکی از جذابیتهای فلافل بافت ترد و برشته آن است که درون آن بسیار نرم و لذیذ است. اما فلافل چیست و طرز تهیه فلافل چگونه است؟ در ادامه به طرز تهیه فلافل میپردازیم.
مواد اولیه مورد نیاز ساندویچ فلافل
- نخود ۳۰۰ گرم
- پیاز دو عدد
- تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
- پودر زیره سبز یک قاشق چای خوری
- سیر سه حبه
- جعفری ۵۰ گرم
- سیب زمینی یک عدد کوچیک
- لیمو ترش یک عدد متوسط
- زرد چوبه و روغن به میزان کافی
- نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
- ادویه فلافل یک قاشق چای خوری
- گوجه و کاهو به مقدار لازم
- خیار شور به مقدار لازم
استفاده از خیار شور راسایا برای ساندویچ فلافل
یکی از قسمتهای مهم این ساندویچ خوشمزه خیارشور است که طعم ساندویچ را جذاب میکند. خرید خیار شور از راسایا میتواند تجربهای آسان و جدید باشد. شما میتوانید خیار شور را در بستهبندیهای مختلف و کیفیت بالا تهیه کنید. همچنین بسیاری از مشتریان همیشگی راسایا رستورانهای ممتاز میباشد که این موضوع سابقه و کیفیت بالای محصولات راسایا را نشان میدهد.
ادویه مخصوص فلافل
طرز تهیه فلافل
طرز تهیه ساندویچ فلافل
بعد از اینکه فلافل هارا سرخ کردیم از نان باگت یا لواش، کاهو، گوجه، خیار شور (pickled cucumbers) برای پیچیدن ساندویچ استفاده میکنیم. توصیه میکنم از خیار شور حتماً استفاده کنید زیرا طعم خیلی لذیذی به ساندویچ شما میدهد.
طرز تهیه ساندویچ فلافل همراه قارچ و پنیر
طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر مانند فلافل عادی است با این تفاوت که از اخر یک سس قارچ و پنیر به فلافلها اضافه میکنیم.
پس از اینکه فلافل هارا سرخ کردید ایتدا درون یک ماهیتابه قارچهای اسلایس شده را تفت دهید سپس مقداری پنیر بر روی قارچها بریزید همچنین میتوانید کمی آب با اسپری بر روی پنیر بپاشانید و درب ماهیتابه را بگذارید که پنیرها ذوب شوند. به همین سادگی سس قارچ و پنیر شما آماده شد و شما میتوانید بر روی فلافلها بریزید و فلافل هارا با نان باگت و یا لواش، خیار شور و گوجه سرو کنید.