ساندویچ همبرگر
مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی
برای تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و تازه لازم است که مواد اولیه زیر را ابتدا تهیه کنید و سپس اقدام به آماده کردن همبرگر لذیذ کنید.
- گوشت چرخ کرده
- پیاز ساطوری و ریز خرد شده
- پودر نان خشک
- سیر تازه یا پودر سیر
- نمک
- فلفل قرمز
طرز تهیه همبرگر خانگی
برای تهیه یک همبرگر خانگی خوشمزه و خوش طعم لازم است مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
- مرحله اول: ورز دادن گوشت چرخ کرده
برای تهیه همبرگر خانگی لازم است ابتدا گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز دهیم. - مرحله دوم: افزودن پیاز و ادویه به گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و یا خرد شده به همراه ادویه مخصوص همبرگر را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید. میتوانید از پودر نان خشک، سیر رنده شده، نمک و فلفل قرمز نیز استفاده کنید. سپس به مایه آماده شده چند دقیقه استراحت دهید. به جای سیر رنده شده از پودر سیر هم میتوان استفاده کرد. - مرحله سوم؛ تقسیم گوشت همبرگر به قسمتهای مساوی
مایه گوشت همبرگر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید ( بر اساس تعداد نفرات) و هر قسمت را به صورت گرد پهن کنید. هر عدد همبرگر باید تقریباً ۱۲ سانتیمتر پهن باشد و ضخامت آن نیز یک تا یک و نیم سانتیمتر باشد. - مرحله چهارم؛ گریل کردن گوشت
یک تابه گریل یا دستگاه گریل را حرارت دهید و تیکههای گوشت را روی شعله متوسط گریل کنید. برای گریل شدن هر دو طرف همبرگر باید زمان کافی اختصاص داده شود. امکان گریل کردن دو طرف نان همبرگر نیز وجود دارد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ همبرگر
برای تهیه ساندویچ همبرگر لازم است مواد اولیه زیر را آماده کنید.
- نان همبرگر
- گوجه فرنگی
- همبرگر
- برگ کاهو
- سس ساندویچ
- سس کچاپ
- پیاز قرمز خرد شده
- خیارشور
طرز تهیه ساندویچ همبرگر
رمز و راز ساندویچ همبرگر خوشمزه
قطعاً اطلاع از برخی نکات و رعایت آنها سبب میشود که ساندویچ همبرگر شما بسیار خوشمزه و خوش طعم باشد.
- کیفیت و مقدار گوشت
برای تهیه ساندویچ همبرگر، لازم است از گوشت گوساله یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله با هم استفاده کنید. اما آنچه که باعث خوش طعمتر شدن همبرگر میشود تازه بودن و کیفیت گوشت مورد استفاده است. متأسفانه گاهاً برای درست کردن ساندویچ همبرگر، به جای گوشت از پروتئینهای گیاهی همچون سویا و یا بعضا سنگدان مرغ استفاده میشود. این ترکیبات طعم واقعی همبرگر را دستخوش تغییر میکند و سبب میشود که همبرگر خوش طعم نباشد. - کیفیت نان
نکته مهم دیگری که در خوش طعمتر شدن همبرگر بسیار تأثیر دارد نانی است که برای تهیه ساندویچ استفاده میشود. چندین سال است که بیشتر فست فودیها از نانهای مک دونالتی برای تهیه انواع ساندویچ استفاده میکنند. این نوع نانها بسیار لطیف و نرم هستند. نرم بودن نان ساندویچ همبرگر باعث لذیذتر شدن آن میشود. - سس مخصوص
سس مخصوص یکی دیگر از عواملی است که میتواند به خوش طعمتر شدن ساندویچ همبرگر بسیار کمک کند. بسیاری از فست فودیها از سسهای مخصوص سرآشپز برای تهیه ساندویچهای همبرگر خود استفاده میکنند که سبب خوش طعمتر شدن آنها میشود. سس مخصوص همان راز سربه مهری است که طعم بسیار خوب و لذیذی به ساندویچ همبرگر میدهد و سبب تمایز طعم آن با سایر ساندویچهای دیگر میشود. بنابراین خوردن یک ساندویچ همبرگر با چاشنی سس مخصوص میتواند تجربهای بسیار لذت بخش باشد.
- حجم و اندازه همبرگر
حجم همبرگر نیز میتواند تأثیر زیادی در طعم ساندویچ همبرگر داشته باشد. قطر گوشتی که در ساندویچهای همبرگر به کار میرود میتواند طعم متفاوت و بینظیری را برای شما به ارمغان آورد. وقتی حجم همبرگری که برای تهیه ساندویچ همبرگر به کار میرود افزایش پیدا میکند سبب حجیم شدن ساندویچ نیز میشود و در نتیجه باید ساندویچ را به دو قسمت تقسیم کرد تا به راحتی قابل خوردن باشد. به عبارت دیگر هرچه همبرگر قطورتر باشد، طعم خوشمزهتری به ساندویچ خواهد داد. در نتیجه، همبرگرهای که حجم و اندازه بزرگتری دارند تجربه لذت بخشتری را برای مصرفکنندگان به ارمغان میآورند.