پیتزای سیسیلی
مواد اولیه پیتزا سیسیلی
برای تهیه پیتزا سیسیلی، لازم است ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید. مواد اولیه لازم برای درست کردن پیتزا سیسیلی عبارت است از:
- آرد
- مایه خمیر
- تخممرغ
- شیر
- نمک
- گوشت
- قارچ اسلایس شده
- روغن زیتون
- زیتون سیاه
- پنیر پیتزا
- آویشن
- فلفل دلمه رنگی
مزایای استفاده از زیتون راسایا برای تهیه پیتزا سیسیلی چیست؟
کارخانه راسایا به عنوان یکی از معتبرترین و خوش نام ترین برندها در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی، انواع زیتون را با بهره گیری از پیشرفته ترین و جدیدترین ماشین آلات روز دنیا، در بسته بندی ها و سایزهای مختلف تولید و روانه بازار می کند. راسایا زیتون را به دو صورت خرده و عمده عرضه می کند تا تمامی مشتریان و مصرف کنندگان عزیز بتوانند مطابق با نیاز خود اقدام به خرید کنند. زیتون های تولیدی در کارخانه راسایا از تازه ترین و مرغوب ترین نوع زیتون تهیه می شود و علاوه بر طعم بی نظیر و لذیذش، تمامی خواص آن نیز حفظ می شود. راسایا محصولات خود را در یک محیط کاملا تمیز و بهداشتی تولید می کند و از کیفیت بسیار بالای برخوردار هستند.
زیتون سرشار از ویتامین E ، آهن ، مس و کلسیم است، که وجود آهن در آن سبب تولید گلبول های قرمز خون، و در نتیجه درمان کم خونی ناشی از فقر آهن می شود. زیتون بدون هسته سرشار از چربی غیراشباع است که یک نوع چربی بدون ضرر شناخته میشود که این چربیها میتوانند کلسترول بدن را پایین بیاورد و به بهبود سلامت قلب و عروق کمک نمایند.
زیتون بدون هسته اسنک (وکیوم)
طرز تهیه خمیر پیتزا سیسیلی
برای تهیه پیتزا سیسیلی، لازم است ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. برای تهیه این خمیر مواد زیر لازم است:
مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزای سیسیلی
• آرد
• مایه خمیر پیتزا
• شیر ولرم
• تخممرغ
• نمک
ابتدا آرد را در یک ظرف الک می کنیم و سپس خمیر مایع، شکر، تخممرغ، شیر و نمک را به آن می افزایم. مواد را به خوبی ورز می دهیم تا به صورت یک خمیر یکدست درآید. خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا مواد پیتزا را آماده کنیم.
طرز تهیه پیتزا سیسیلی خوشمزه
طرز پخت پیتزا سیسیلی با گوشت
طرز تهیه پیتزا سیسیلی بدون گوشت
همانطور که گفته شد پیتزا سیسیلی را بدون گوشت نیز می توان پخت و این انتخابی مناسب برای کسانی است که گیاه خوار هستند و یا علاقه ای به گوشت ندارند. مواد لازم برای تهیه پیتزا سیسیلی بدون گوشت عبارت است از:
- آرد
- مایه خمیر
- تخممرغ
- شیر
- نمک
- گوجه فرنگی
- سیر
- پیاز
- روغن زیتون
- زیتون سیاه
- پنیر پیتزا
- آویشن
ابتدا گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و پوست آنها را جدا می کنیم. سپس کمی نمک و دو قاشق روغن زیتون را به گوجه فرنگی اضافه می کنیم. در مرحله بعد فر را روی دمای200 درجه قرار می دهیم تا گرم شود و ظرف پیتزا را هم با کمی روغن چرب می کنیم. در مرحله بعد، کمی خمیر را کف سینی پهن می کنیم تا تمام ظرف را بپوشاند. سپس روی سطح خمیر، کمی سس بریزید و آن را پخش کنید. سطح خمیر را با گوجه فرنگی و زیتون های حلقه حلقه بپوشانید. لایه آخر پیتزا به پنیر پیتزا و باقی مانده روغن زیتون تعلق دارد. برای تزئین پیتزا می توانید از پیازهای حلقهای، سیر خرد شده، زیتون سیاه اسلایس شده و هم چنین فلفل رنگی استفاده کنید. پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.
نکات مهم دستور تهیه پیتزای سیسیلی
- روغن زیتون یکی از مواد اصلی برای درست کردن این پیتزا است که در مراحل مختلف از آن استفاده می شود.
- در هنگام تهیه خمیر پیتزا لازم است حتما به اندازه کافی خمیر را ورز دهید و به آن زمان دهید تا آماده شود.
- ضخامت نان این پیتزا معمولا زیاد است اما به محتویات داخل پیتزا بستگی دارد.