زیتون

طرز تهیه پیتزا مخلوط + نکات رستورانی

پیتزا مخلوط | طرز تهیه پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط یکی از خوشمزه ترین پیتزاها است که از طرفداران خاص خود برخودار است. پیتزا مخلوط یکی از غذاهای لذیذ است که در عین خوشمزه بودن بسیار ساده و آسان درست می شود. این غذا را می توانید متناسب با ذائقه و علاقه خود درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

پیتزا مخلوط

مواد لازم برای پیتزا مخلوط

برای درست کردن پیتزا مخلوط لازم است ابتدا خمیر پیتزا و سپس خود پیتزا را درست کنید. مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا و پیتزا عبارتند از:

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد
  • تخم مرغ
  • خمیر مایه
  • شکر
  • نمک
  • روغن مایع
  • شیر ولرم
مواد اولیه پیتزا مخلوط

مواد لازم برای پیتزا

  • سوسیس یا کالباس
  • قارچ
  • ذرت پخته شده
  • فلفل لمه ای رنگی
  • پنیر پیتزا
  • خمیر پیتزا
  • سس پیتزا
  • نمک و فلفل سیاه
  • آویشن
  • زیتون
پیتزا مخلوط

مزایای استفاده از زیتون راسایا برای تهیه پیتزا مخلوط

زیتون های اسلایس یا بدون هسته شرکت راسایا چندین مزیت از جمله سهولت در استفاده، پرکاربرد بودن و ارزش غذایی دارند.

  1. سهولت در استفاده: زیتون های اسلایس و بدون هسته آماده مصرف هستند و به راحتی و بدون نیاز به آماده سازی اضافی به انواع غذاها اضافه می شوند. این باعث صرفه جویی در زمان در آشپزخانه می شود و استفاده از زیتون را در سالاد، ساندویچ، پیتزا و سایر غذاها راحت می کند.
  2. پرکاربرد بودن: زیتون های اسلایس را می توان در طیف وسیعی از غذاها برای افزودن طعم، بافت و جذابیت بصری استفاده کرد. می‌توان آن‌ها را روی پیتزا پاشید، با سالاد پاستا مخلوط کرد یا در ساندویچ‌ها قرار داد تا طعمی لذیذ داشته باشند. برش های یکنواخت همچنین توزیع یکنواخت زیتون را در سرتاسر غذا آسان تر می کند.
  3. فواید تغذیه ای: زیتون منبع خوبی از چربی های سالم، به ویژه چربی های غیراشباع است که برای سلامت قلب مفید است. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و پلی فنول ها هستند که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. علاوه بر این، زیتون کالری کمی دارد و سرشار از فیبر است و آن را به یک مکمل رضایت بخش و مغذی برای وعده های غذایی تبدیل می کند.
    به طور کلی، زیتون های اسلایس یک ماده مناسب، همه کاره و مغذی هستند که می توانند طعم و ارزش غذایی غذاهای مختلف را افزایش دهند.

 

استفاده از زیتون های آماده اسلایس و بدون هسته شرکت راسایا به رستوران ها، تهیه غذاها و فست فودی ها این امکان را می دهد تا به راحتی از آنها استفاده کنند و در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنند. این امر سبب می شود فرآیند آماده سازی غذا بهبود یابد و کارآیی در مراکز تهیه غذا افزایش یابد. زیتون ها آماده شرکت های راسایا در مقادیر بالا عرضه می شود که همین امر سبب می شود خرید آنها از لحاظ مالی مقرون به صرفه باشد. هم چنین این زیتون ها ماندگاری بیشتری دارند و تنوع زیادی نیز دارند که سبب می شود بتوان از آنها در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد.

بیشتر بدانید: خرید زیتون

طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط

برای تهیه خمیر پیتزا لازم است ابتدا شیر ولرم، خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری از شکر را داخل ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق یا همزن هم برنید تا به خوبی مخلوط شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه بدهید تا مواد کف کند. یک عدد تخم مرغ را به همراه روغن داخل ظرف مناسب ترکیب کنید. سپس نمک و باقی مانده شکر را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط خمیر مایه را به این مواد بیفزاید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس مواد را ورز دهید تا خمیر آماده شود. یک لایه سلفون بر روی ظرف خمیر بکشید و روی ظرف را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید. پس از یک ساعت خمیر راز از ظرف خارج کنید و آن را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و سپس روی آن آرد بریزید. خمیر را با دست به خوبی ورز دهید تا نرم شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط

برای تهیه پیتزا مخلوط لازم است ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. سپس سوسیس یا کالباس را خرد می کنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله سوسیس یا کالباس را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سوسیس سرخ شود. سپس سوسیس را خارج می کنیم و قارچ ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود. سپس سوسیس را نیز به تابه اضافه می کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه می کنیم. مواد را به خوبی هم می زنیم سپس تابه را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. در مرحله بعد خمیر پیتزای آماده شده را درون قالب پیتزا می ریزیم. سپس سس پیتزا را روی خمیر پیتزا می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم. حالا مقداری از پنیرپیتزا را روی سس می ریزیم. سپس مخلوط سوسیس، فلفل دلمه ای و قارچ را روی پیتزا می ریزیم، سپس روی مواد را با پنیر پیتزا به طور کامل می پوشانیم. حالا با قارچ، فلفل دلمه ای رنگی، زیتون و ذرت روی پیتزا (Homemade Pizza) را تزیین می کنیم. در مرحله آخر پیتزا را به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده خوردن شود.
طرز تهیه پیتزا مخلوط

نکات طلایی برای خوش طعم شدن پیتزا مخلوط

  • شیر باعث ترد شدن و خوشمزه تر شدن خمیر می شود.
  • هنگام پهن کردن، ضخامت قسمت های پیتزا از 2 سانت بیشتر نباشد.
  • برای آنکه خمیر ترد باشد آن را داخل یخچال بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *