خیارشور, سبزی

کیک مرغ مجلسی و خوشمزه

کیک مرغ

کیک مرغ

کیک مرغ (Chicken Cakes) یک غذای لذیذ، خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که افراد زیادی از پیر و جوان تا بچه‌ها طرفدار آن هستند و رسپی‌های متنوع و زیادی هم برای تهیه آن وجود دارد. این غذا به صورت سرد سرو می‌شود. و شما می‌توانید آن را به راحتی و خیلی ساده در خانه آماده کنید. تا در دورهمی‌های دوستانه و مهمانی‌های خانوادگی خود آن را به همراه عزیزانتان نوش جان کنید. در ادامه ما در این مقاله سایت راسایا مواد لازم و طرز تهیه کیک مرغ، یک وعده غذایی سالم، مقوی خوشمزه را برای شما همراهان همیشگی سایت قرار داده‌ایم.

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

مواد لازم

  • سینه مرغ 2 عدد
  • نان تست 1 بسته
  • جعفری چند شاخه
  • پیازچه نصف پیمانه
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • خیارشور چند عدد
  • گردو خردشده 1 پیمانه
  • ماست چکیده یا خامه‌ای
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

خرید خیارشور راسایا برای تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ

برای تهیه یک کیک مرغ خوشمزه در مرحله اول گوشت مرغ را در یک قابلمه آب به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بریزید روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید و مرغ پخته‌شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد کف‌های سفید روی سطح آب را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. سپس شعله را کمی کم کنید تا گوشت مرغ کاملا پخته‌شود. بعد از اینکه مرغ پخته‌شد آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
در مرحله بعدی گوشت مرغ را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. پیازچه و جعفری را ساطوری خرد کنید و به همراه ماست چکیده، سس مایونز، گردوی خردشده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
در این مرحله خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس محتویات داخل کاسه را با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شود.

آماده کردن کیک مرغ

آماده کردن کیک مرغ

حاشیه یا اطراف خشک نان‌های تست را جدا کنید. سپس یک ظرف مناسب بیاورید و نان‌های تست را در کف ظرف بچینید. بعد از این یک لایه از موادی که آماده کرده‌اید، را روی نان تست بریزید و آن را به صورت یکدست با قاشق روی نان‌های تست پخش کنید. یک لایه دیگر نان تست را روی مواد قرار دهید و به همین ترتیب تا پایان و لایه آخر و زمانی که مواد به اتمام می‌رسد ادامه دهید و لایه‌ها را بچینید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدودا 6 الی 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا زمانی که می‌خواهید غذا را سرو کنید. اکنون کیک مرغ شما آماده شده‌است می‌توانید آن را نوش جان کنید. 😊

تزیین کیک مرغ

تزیین کیک مرغ | کیک مرغ
این مورد کاملا سلیقه‌ای می‌باشد و به خود شما بستگی دارد که دوست دارید کیک مرغ را چطوری تزئین کنید. از اسلایس‌های زیتون، زیتون سیاه، هویج ، خیارشور اسلایس‌شده یا نگینی، گوجه گیلاسی و یا اسلایس گوجه فرنگی، تربچه، جعفری، شوید، نخود فرنگی، کنسرو ذرت شیرین، نان تست، کلم بنفش، کاهو، خیار، حلقه‌های پیازچه و… برای تزئین استفاده کنید. همچنین شما می‌توانید از تکه‌های نان تستی که در مرحله قبل جدا کردید هم برای تزئین کیک مرغ استفاده نمایید. با جستجو در اینترنت می‌توانید ایده‌های زیادی برای تزئین بگیرید و با هر ماده خوراکی که در دسترس و در خانه دارید کیک مرغتان را تزئین کنید.

کیک مرغ مجلسی

کیک مرغ مجلسی | طرز تهیه کیک مرغ

دستور تهیه کیک مرغ مجلسی مشابه با رسپی است که در بالا ذکر شد اما به همراه یک سس مخصوص می‌باشد که در ادامه طرز تهیه و مواد لازم آن را توضیح می‌دهیم.

  • 2 عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
  • خیارشور چند عدد
  • 1 پیمانه گردو خردشده
  • چند شاخه پیازچه و جعفری
  • یک بسته نان تست

در تهیه کیک مرغ مجلسی از سس مخصوصی استفاده می‌کنیم که طعم فوق‌العاده و بی‌نظیری به آن می‌دهد. برای درست کردن این سس به یک پیمانه ماست هم‌زده، نصف پیمانه سس مایونز، پنیر خامه‌ای، مقداری نمک و فلفل سیاه نیاز داریم.

طرز تهیه کیک مرغ مجلسی

طرز تهیه کیک مرغ مجلسی

مشابه قسمت قبل سینه‌های مرغ را به همراه دو عدد پیاز، دو حبه سیر، نمک، فلفل و آویشن در یک قابلمه به همراه دو لیوان آب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ پخته‌شود. بعد از اینکه مرغ پخته‌شد آن را ریش ریش می‌کنیم. همچنین شما می‌توانید مرغ را در میکسر یا غذاساز بریزید تا میکس شود و همراه با بقیه مواد انسجام بهتری داشته‌باشد.
خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با گوشت مرغ و گردو خردشده در یک ظرف بزرگ بریزید. جعفری و پیازچه را تمیز بشویید. جعفری را خرد و پیازچه ها را حلقه حلقه کنید. سپس جعفری خرد‌شده و پیازچه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

آماده کردن سس

کیک مرغ | آماده کردن سس کیک مرغ

کیک مرغ مجلسی | کیک مرغ خوشمزه

برای تهیه سس این غذای خوشمزه ابتدا ماست هم‌زده، سس مایونز، پنیر خامه‌ای را در ظرفی مخلوط کنید و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید تا کیک مرغ کمی تند باشد کمی پولبیبر یا فلفل قرمز را هم به سس اضافه نمایید. مواد را به خوبی هم بزنید.
سس را به مخلوط گوشت مرغ و سایر مواد داخل ظرف اضافه کنید و با قاشق مواد را یکدست کنید. دور خشک نان‌های تست را جدا کنید و در کف ظرفی که می‌خواهید کیک مرغ را در آن سرو کنید بچینید. سپس یک لایه از مواد را روی نان‌های تست بریزد و با قاشق یکدست کنید. به همین ترتیب لایه لایه مواد را روی نان‌های تست بچینید و تا پایان ادامه دهید. در پایان و لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

2 دیدگاه در “کیک مرغ مجلسی و خوشمزه

  1. ثنا گفت:

    کیک مرغ مجلسی بکی از خوشمزه ترین غذاها برای تولدها و دورهمی هاست.

    1. تحریریه راسایا گفت:

      از اینکه برای مطالعه و نظر دادن در مورد مطالب در وب سایت ما وقت گذاشتید سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *