کیک مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 2 عدد
- نان تست 1 بسته
- جعفری چند شاخه
- پیازچه نصف پیمانه
- سس مایونز به مقدار لازم
- خیارشور چند عدد
- گردو خردشده 1 پیمانه
- ماست چکیده یا خامهای
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خرید خیارشور راسایا برای تهیه کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ
برای تهیه یک کیک مرغ خوشمزه در مرحله اول گوشت مرغ را در یک قابلمه آب به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بریزید روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید و مرغ پختهشود. بعد از اینکه آب به جوش آمد کفهای سفید روی سطح آب را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. سپس شعله را کمی کم کنید تا گوشت مرغ کاملا پختهشود. بعد از اینکه مرغ پختهشد آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
در مرحله بعدی گوشت مرغ را در یک کاسه بزرگ میریزیم. پیازچه و جعفری را ساطوری خرد کنید و به همراه ماست چکیده، سس مایونز، گردوی خردشده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
در این مرحله خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس محتویات داخل کاسه را با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شود.
آماده کردن کیک مرغ
حاشیه یا اطراف خشک نانهای تست را جدا کنید. سپس یک ظرف مناسب بیاورید و نانهای تست را در کف ظرف بچینید. بعد از این یک لایه از موادی که آماده کردهاید، را روی نان تست بریزید و آن را به صورت یکدست با قاشق روی نانهای تست پخش کنید. یک لایه دیگر نان تست را روی مواد قرار دهید و به همین ترتیب تا پایان و لایه آخر و زمانی که مواد به اتمام میرسد ادامه دهید و لایهها را بچینید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدودا 6 الی 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا زمانی که میخواهید غذا را سرو کنید. اکنون کیک مرغ شما آماده شدهاست میتوانید آن را نوش جان کنید. 😊
تزیین کیک مرغ
کیک مرغ مجلسی
دستور تهیه کیک مرغ مجلسی مشابه با رسپی است که در بالا ذکر شد اما به همراه یک سس مخصوص میباشد که در ادامه طرز تهیه و مواد لازم آن را توضیح میدهیم.
- 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
- خیارشور چند عدد
- 1 پیمانه گردو خردشده
- چند شاخه پیازچه و جعفری
- یک بسته نان تست
در تهیه کیک مرغ مجلسی از سس مخصوصی استفاده میکنیم که طعم فوقالعاده و بینظیری به آن میدهد. برای درست کردن این سس به یک پیمانه ماست همزده، نصف پیمانه سس مایونز، پنیر خامهای، مقداری نمک و فلفل سیاه نیاز داریم.
طرز تهیه کیک مرغ مجلسی
مشابه قسمت قبل سینههای مرغ را به همراه دو عدد پیاز، دو حبه سیر، نمک، فلفل و آویشن در یک قابلمه به همراه دو لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار میدهیم تا گوشت مرغ پختهشود. بعد از اینکه مرغ پختهشد آن را ریش ریش میکنیم. همچنین شما میتوانید مرغ را در میکسر یا غذاساز بریزید تا میکس شود و همراه با بقیه مواد انسجام بهتری داشتهباشد.
خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با گوشت مرغ و گردو خردشده در یک ظرف بزرگ بریزید. جعفری و پیازچه را تمیز بشویید. جعفری را خرد و پیازچه ها را حلقه حلقه کنید. سپس جعفری خردشده و پیازچه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
آماده کردن سس
کیک مرغ مجلسی | کیک مرغ خوشمزه
برای تهیه سس این غذای خوشمزه ابتدا ماست همزده، سس مایونز، پنیر خامهای را در ظرفی مخلوط کنید و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید تا کیک مرغ کمی تند باشد کمی پولبیبر یا فلفل قرمز را هم به سس اضافه نمایید. مواد را به خوبی هم بزنید.
سس را به مخلوط گوشت مرغ و سایر مواد داخل ظرف اضافه کنید و با قاشق مواد را یکدست کنید. دور خشک نانهای تست را جدا کنید و در کف ظرفی که میخواهید کیک مرغ را در آن سرو کنید بچینید. سپس یک لایه از مواد را روی نانهای تست بریزد و با قاشق یکدست کنید. به همین ترتیب لایه لایه مواد را روی نانهای تست بچینید و تا پایان ادامه دهید. در پایان و لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
کیک مرغ مجلسی بکی از خوشمزه ترین غذاها برای تولدها و دورهمی هاست.
از اینکه برای مطالعه و نظر دادن در مورد مطالب در وب سایت ما وقت گذاشتید سپاسگزاریم.