خیارشور

سوسیس بندری خوشمزه و لذیذ

سوسیس بندری | بندری سوسیس

سوسیس بندری

سوسیس بندری (Sosis Bandari) یکی از غذاهای محلی است که در بندرعباس و سواحل جنوبی ایران بسیار معروف می‌باشد و طبخ می‌شود. این غذا از سوسیس، پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر، زردچوبه و ادویه‌های دیگر تهیه می‌شود. شما بنابر سلیقه و ذائقه غذایی خودتان می‌توانید از سیب زمینی، قارچ و یا ادویه‌های باب میلتان در تهیه این غذاهای پرطرفدار و خوشمزه استفاده کنید. سوسیس بندری معمولاً با نان تافتون و یا نان لواش سرو می‌شود یا آن را به صورت ساندویچی میل کنید و می‌توانید به عنوان یک غذای کامل برای ناهار و شام و میان وعده هم نوش جان نمایید.

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری​
  •  سوسیس (کوکتل) 4 الی 5 عدد
  • پیاز 2 الی 3 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • سیب زمینی (اگر مایل بودید)

طرز تهیه سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یکی از غذاهای محبوب در مناطق جنوبی ایران است که در آن از مواد غذایی که در دسترس هستند و به آسانی و راحتی تهیه می‌شود استفاده می‌شود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهم:
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در یک ماهیتابه به همراه روغن چند دقیقه سرخ کنید.
فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و همراه با آن به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا سیر را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و همگی را با هم مخلوط کنید تا عطر، طعم و بوی سیر به خورد مواد برود.
سوسیس‌ها را با توجه به ذائقه‌تان به صورت اسلایس‌های کوچک ورقه‌ای و یا به صورت مورب برش دهید و به مواد دیگر داخل تابه اضافه کنید.
در این مرحله اگر دوست داشتید می‌توانید از سیب زمینی نیز در آماده‌سازی سوسیس بندری استفاده کنید. سیب زمینی ها را نگینی و برای چند دقیقه در آب بجوشانید تا آبپز شوند. البته در رسپی اصلی این غذا بدون سیب زمینی تهیه می‌شود.
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک یا هر ادویه دیگری که مدنظر دارید را در این مرحله به مواد اضافه نمایید و همگی را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در جنوب ایران سوسیس بندری را با فلفل قرمز فراوان آماده می‌کنند.
مواد را روی حرارت کم شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا چند دقیقه با هم پخته شود. در این مدت توجه داشته باشید که مواد خیلی خشک نشوند و بهتر است کمی آب یا سس مخصوص به آن اضافه شود. سوسیس بندری آماده سرو شدن است.

سس بندری

سس بندری | سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری | ساندویچ بندری

برای تهیه سس هم می‌توانید رب گوجه فرنگی را روی حرارت کم به همراه روغن سرخ کنید و تا بوی خامی آن گرفته‌شود، ولی مراقب باشید حین تفت دادن رب گوجه‌فرنگی نسوزد. بعد از اینکه رب را تفت دادیم سس کچاپ و نصف پیمانه آب جوش را به رب اضافه می‌کنیم. و به تابه حاوی سوسیس و مواد دیگر، اضافه و مخلوط می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا سس با همه مواد ترکیب شود.

ساندویچ بندری

ساندویچ بندری | بندری سوسیس

ساندویچ بندری یکی از غذاهای سریع و ساده است که در مناطق جنوبی ایران محبوب است. همچنین بندری به صورت ساندویچی یکی از محبوب‌ترین وعده‌های منوهای مغازه‌های ساندویچی و فست فودی است. برای تهیه ساندویچ بندری، موارد زیر را نیاز دارید:

مواد لازم:

  • نان ساندویچ یا نان باگت 4 الی 5 عدد (تعداد نان باگت‌ها به تعداد نفرات بستگی دارد.)
  • سوسیس بندری به مقدار لازم
  • خیارشور 7 تا 8 عدد
  • پیاز تازه 1 عدد
  • گوجه فرنگی تازه 4 تا 5 عدد
  • سس چیلی به مقدار لازم

خرید خیارشور برای تهیه ساندویچ بندری

طرز تهیه ساندویچ بندری

طرز تهیه ساندویچ بندری

سوسیس بندری

ابتدا نان ساندویچ یا باگت را به دو نیمه تقسیم کنید و هر دو طرف را با کمک یک قاشق یک لایه سس چیلی بزنید.
سوسیس بندری را که در قسمت قبل آماده کردید، داخل نان بریزید.
گوجه فرنگی و خیارشور را به شکل ریز یا هر جوری که دوست داشتید و مطابق ذائقه‌‌تان است، خرد کنید و روی سوسیس بندری قرار دهید.
می‌توانید پیاز تازه را به صورت رنده، ریز خرد شده یا حلقه‌های پیاز روی گوجه فرنگی و خیارشور قرار دهید.
اگر دوست داشتید می‌توانید داخل ساندوچ از کلم سفید، کاهو یا هر چیزی که باب میلتان است، استفاده کنید این مورد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
طرف دیگر نان را روی مواد داخل ساندویچ قرار دهید.
می‌توانید ساندویچ بندری را با دست به دو قسمت تقسیم کنید و سپس روی هم فشار دهید تا تمام مواد درون نان فشرده شوند.
ساندویچ بندری را با سس چیلی، خردل یا سس فرانسوی تزئین کنید و نوش جان کنید.
توصیه می‌شود که برای تهیه ساندویچ بندری از نان ساندویچ یا همان باگت استفاده کنید. اگر نان ساندویچ در دسترستان نیست، می‌توانید از نان لواش، تافتون یا سنگک به عنوان جایگزین استفاده کنید.

4 دیدگاه در “سوسیس بندری خوشمزه و لذیذ

  1. خانم اسماعیلی گفت:

    ساندویچ بندری اصل ابادان فقط😍تند و خوشمزه

    1. تحریریه راسایا گفت:

      قطعا همینطوره، بندری اصیل آبادان یه چیز دیگه است. در اینجا هم ما سعی کردین دستور تهیه ساندویچ بندری اصیل رو شرح بدیم.

  2. سمیرا گفت:

    کاملترین دستور تهیه سوسیس بندی خوشمزه و لذیذ

    1. تحریریه راسایا گفت:

      از لطف شما نهایت تشکر را داریم. رضایت شما انرژی ما را چند برابر می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *