زیتون

خوراک میگو رژیمی با پنیر فتا و زیتون

خوراک میگو رژِیمی با پنیر فتا و زیتون

خوراک میگو رژِیمی

برای شام و ناهار روز‌های گرم تابستان هیچ غذایی مناسب‌تر از غذا‌های دریایی نیست زیرا کالری کمی که دارد و نیاز بدن را به گروه‌های مختلف ویتأمین‌ها برطرف می‌کند. همچنین این خوراک را می‌توانید همراه پاستا و برنج سفید یا قهوه‌ای میل کنید.

مواد مورد نیاز خوراک میگو رژیمی

مواد اولیه خوراک میگو رژیمی
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون با طعم سیر
  • یک و نیم قاشق چای خوری سیر له شده یا رنده شده
  • یک عدد فلفل قرمز شیرین خورد شده
  • 100گرم گوجه خشک
    ۲قاشق چای خوری پونه کوهی
  • نصف قاشق چای خوری فلفل پابریکا
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک سوم لیوان آب
  • یک دوم پیازچه ریز خورد شده
  • 750گرم میگو پاک شده
  • 100گرم زیتون سیاه بدون هسته یا اسلایس
  • سه چهارم لیوان پنیر فانتا
  • 2 قاشق غذا خوری جعفری ریز خورد شده

استفاده از زیتون راسایا برای تهیه خوراک میگو رژیمی

تهیه این خوراک ساده و رژیمی از اهمیت بسیاری برخوردار است و در تهیه آن باید بسیار دقت کنیم زیرا میزان پخت میگو (Shrimp) لذیذ بودن غذا را رقم می‌زند همچنین یکی دیگر از موارد مهم در این خوراک نوع زیتون مورد استفاده می‌باشد. ما در اینجا راسایا را به شما معرفی می‌کنیم که انواع زیتون از جمله هسته دار، بی‌هسته، زیتون سیاه و پرورده با کیفیت‌های ممتاز عرضه می‌کند. همانظور که می‌دانید زیتون خواص زیادی دارد و زیتون ایرانی نیز سرشار از انواع ویتأمین‌ها است که یکی از دستاورد‌های راسایا اولین عرضه‌کننده زیتون ایرانی بوده است. همواره مردم به راسایا و صداقت آن‌ها در کار نیز اطمینان دارند.

بیشتر بدانید: خرید زیتون

دستور تهیه خوراک میگو رژیمی با پنیر فتا و زیتون

دستور تهیه خوراک میگو رژیمی با پنیر فتا و زیتون
برای طعم دار شدن روغن زیتون با طعم سیر ابتدا دو حبه را پوست گرفته و به مدت ۱۵ دقیقه بر حرارت ملایم قرار دهید. البته توجه داشته باشید که سیر‌ها نباید سرخ شوند و حباب های‌ریزی بر روی روغن باید ایجاد شود و اگر مشاهده کردین که سیر‌ها در حال سرخ شدن هستند فوراً سیر هارا خارج کنید و روغن را برای ادامه کار کنار بگذارید. روغن طعم دار شده را در دمای اشپزخانه قرار دهید تا خنک شود. برای تهیه خوراک میگو ابتدا ماهیتابه گودی را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ماهیتابه داغ شود سپس از روغن طعم دار شده برای تفت فلفل‌های شیرین استفاده کنید و به مدت سه دقیقه فلفل هارا در داخل روغن تفت دهید. در مرحله بعد گوجه خشک، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه و قرمز، آب و پیازچه هارا با مواد درون روغن مخلوط کنید و به مدت ۱۰دقیقه اجازه دهید که سرخ شوند و سپس یک سس غلیظ به وجود آید. در مرحله بعد میگو و زیتون‌های خورد شده یا زیتون‌های اسلایسی را به سس اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. پخت میگو هارا می‌توان از شکل آن‌ها تشخیص داد و اگر حلقوی شکل شود به نشانه مغز پخت شدن آن است اما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه معمولاً برای پخت میگو کافی است. حال به مرحله اضافه کردن پنیر فتا به مواد رسیده است، برای این کار کافیست پنیر را روی مواد درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید که با حرارت ملایم و بخار ترکیب درون ماهیتابه، پنیر شروع به ذوب شدن کند. هرگز پنیر را هم نزنید یا بعد از اضافه کردن پنیر به مواد آب اضافه نکنید. بعد از ذوب شدن پنیر مقداری از روغن زیتون که باقی مانده است را بر روی پنیر بریزید تا خوراک لذیذ‌تر شود. برای تزئین این خوراک خوشمزه می‌توانید از جعفری خورد شده یا زیتون استفاده کنید البته فراموش نکنید که این غذا کاملاً رژیمی و کم کالری است و بسیار مفید است.

طرز تهیه میگو رژیمی با برگ کاهو

طرز تهیه میگو رژیمی با برگ کاهو
تهیه میگو رژیمی با برگ کاهو یکی دیگر از خوراک‌های رژیمی است که کاهو عاملی است که جلوی پر خوری شما را می‌گیرد و این خوراک با کاهو سرو می‌شود. ابتدا خمیر ادویه‌ها که شامل (سیر، زنجبیل، شکر قهوه‌ای، زیره، پودر دارچین، میخک، روغن، آبلیمو، فلفل سیاه و قرمز، نمک و زردچوبه ) است را با میگو‌ها آغشته کنید و سپس ۳۰ دقیقه اجازه دهید که میگو‌ها طعم دار شوند. درون تابه‌ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن میگو‌ها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن میگو ه به ظرف دیگر برای تزئین منتقل کنید. دو قاشق چای خوری روغن و آبلیمو را روی کاهو‌ها بریزید و با میگو میل کنید.

نکات تکمیلی برای خوشمزه‌تر شدن میگو رژیمی

نکات تکمیلی برای خوشمزه‌تر شدن میگو رژیمی
برای مغز پخت شدن میگو‌ها می‌توانید بعد از پوست کندن آن‌ها چند برش بر روی میگو ایجاد کنید سپس آن را سرخ کنید. رگ پشت میگو را حتماً جدا کنید که طعم آن تلخ نشود. بهتر است برای تهیه خوراک میگو از سس خانگی استفاده کنید تا سس فرآوری کارخانه‌ای. اگر قصد دارید میگو کبابی را نیز امتحان کنید می‌توانید آن را با فلفل دلمه‌ای به سیخ بزنید که طعم عالی بگیرد سپس آن را کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *