خیارشور, زیتون

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی (tuna salad) جز سالادهای سرد و لذیذی است که حتما باید حداقل یکبار آن را امتحان کنید. این سالاد انتخاب جدیدی برای خانواده‌های ایرانی در مهمانی‌های خانوادگی و عصرانه است که می‌توانند آن را هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا، سرو و نوش جان ‌کنند. سالاد تن از محبوب‌ترین سالادهایی است که به عنوان یک وعده غذایی بسیار مقوی نیز محسوب می‌شود. و به دلیل اینکه مواد آن به زمان پخت زیادی نیاز ندارند، سریع آماده می‌شود. در ادامه مواد اولیه لازم برای تهیه این سالاد و یک رسپی سریع و آسان را برای شما خوانندگان و دنبال کنندگان همیشگی سایت راسایا قرار داده‌ایم. امیدواریم از تهیه و میل کردن این سالاد تن ماهی خوشمزه و دلپذیر لذت ببرید.

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

انواع سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی را می‌توان با رسپی‌های متنوع و با مواد خوراکی مختلفی تهیه کرد. تن‌ماهی با شوید، تن‌ماهی و کلم، تن‌ماهی و کاهو، تن‌ماهی با پیازچه، سالاد تن ماهی و سیب زمینی، انواع سالاد تن ماهی رژیمی، سالاد تن با ماکارونی، تن‌ماهی و ذرت، سالاد تن ماهی ایتالیایی، تن‌ماهی با خیار، تن‌ماهی با لوبیا و… از جمله انواع سالاد تن هستند.

انواع سالاد تن ماهی

انواع سالاد تن ماهی

مواد لازم

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

  • کنسرو تن ماهی 1 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • خیارشور 5 الی 6 عدد
  • شوید تازه 3 قاشق غذاخوری یا چند شاخه
  • زیتون به مقدار لازم برای تزئین
  • نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد تن ماهی

طرز تهیه سالاد تن ماهی
در ابتدا و اولین مرحله تهیه سالاد تن ماهی، سیب زمینی‌ها در یک قابلمه آب بگذارید تا آبپز شوند. اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید برای اینکه سریع‌تر سیب زمینی‌ها آبپز شوند پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید، به صورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه آب بیندازید تا آبپز شوند. در همین حین و بعد از اینکه سیب زمینی‌ها را روی اجاق گذاشتیم، کنسرو تن ماهی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در یک قابلمه آب دیگر می‌گذاریم تا جوش بیاید. تا زمانی که کنسرو بجوشد و سیب زمینی‌ها آبپز شوند، شوید تازه را بشویید و خشک کنید سپس آن را به سلیقه خودتان درشت یا ریز، خرد و ساتوری کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، سیب زمینی ها را در کناری قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند. اگر سیب زمینی را به صورت کامل آبپز کرده اید در این مرحله آنها را به صورت نگینی خرد کنید. خیارشور رت هم به همین صورت نگینی خرد کنید. بعد از اینکه 20 دقیقه گذشت و کنسرو تن ماهی به جوش آمد، آن را از قابلمه خارج می‌کنیم. سپس روغن اضافی تن ماهی را می‌گیریم و در ادامه گوشت ماهی را ریش ریش می‌کنیم. یک کاسه بزرگ بیاورید و سیب زمینی، تن ماهی، شوید خرد‌شده، نخود فرنگی، سس مایونز، خیارشور نگینی، نمک، فلفل سیاه و قرمز را در ظرف بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در مرحله پایانی روی ظرف سلفون بکشید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت، سالاد را در ظرفی که می‌خواهید تا غذا را در آن سرو کنید بریزد. می‌توانید با اسلایس‌های زیتون یا چند شاخه جعفری و شوید و اسلایس‌های خیارشور تزئین کنید. سالاد شما آماده است نوش جان 😊

نکات مهم در تهیه سالاد تن ماهی

نکات مهم در تهیه سالاد تن ماهی

از آنجا که سس مایونز یکی از اصلی‌ترین مواد تشکیل‌دهنده سالاد تن است، و اگر شما رژیم دارید و نمی‌خواهید تا از سس مایونز استفاده کنید، می‌توانید آن را با استفاده از مخلوط چند قاشق ماست خامه‌ای، آبلیمو تازه، نمک، فلفل سیاه، و کمی آویشن جایگزین کنید.
بهتر است سالاد را بلافاصله پس از آماده‌شدن سریعا مصرف کنید و آن را در مقدار کم و متناسب با تعداد نفرات تهیه نمایید. به دلیل موادی مانند سس مایونز، کنسرو تن و سیب زمینی که در تهیه آن استفاده شده‌است، حداکثر می‌توانید تا 12 ساعت بعد از آن، سالاد را در یخچال نگهداری و مصرف کنید. در غیر اینصورت اگر برای مدت طولانی آن را نگهداری کنید امکان مسمویت غذایی بسیار زیاد است.

سالاد تن با ماکارونی

سالاد تن با ماکارونی

این سالاد می‌‎تواند هم یک وعده غذایی کامل و مقوی باشد و هم به عنوان یک پیش غذای مجلسی آن را در مهمانی‌های خود سرو کنید. در تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی می‌توانید از سس فرانسوی یا هزار جزیره هم استفاده کنید. در رسپی اصلی این سالاد از پاستا فرمی و کنسرو تن تشکیل شده است. از کاهو، نخود فرنگی، ذرت، ادویه‌های معطر بخصوص فلفل سیاه هم می‌توانید در هنگام آماده‌سازی این سالاد استفاده نمایید.

2 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد تن ماهی

  1. اسما حسنی گفت:

    سالاد تن ماهی با خیاشور راسایا واقعا محشر میشه😍😍

    1. تحریریه راسایا گفت:

      قطعا همینطوره، خیارشور راسایا با هر غذای و سالادی عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *