زیتون

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار- همه چیز درباره تهیه سالاد سزار

سالاد سزار

سالاد سزار یک سالاد معروف، با اصالتی مکزیکی است که اولین بار به لطف نبوغ سرآشپز مهاجر ایتالیایی، سزار کاردینی که پس از جنگ جهانی اول به ایالات متحده مهاجرت کرد و در سن دیگو زندگی می‌کرد، درست شد. ظاهراً این غذا را در اوایل دهه 1900 و در تلاش برای استفاده مجدد از باقی‌ مانده مواد غذایی در آشپزخانه به وجود‌آمد. این سالاد به سرعت در بین مشتریان بسیار محبوب شد و به طور گسترده در ایالات متحده آمریکا و بعدها حتی در اروپا رایج شد. در سالاد سزار، کاردینی می خواست طعم های معمولی ایتالیایی مانند پارمزان، کاهو و روغن زیتون و طعم‌های آمریکایی مانند سس ووسترشر که برای سس سالاد استفاده می‌شود را ترکیب کند. این سالاد یک غذای خوشمزه و مقوی است. که به ویژه از دو عنصر خاص تشکیل می‌شود: تکه های سرخ‌شده و ترد مرغ و سس سزار (نوعی سس با افزودن ووسترشر به آن). در حال حاضر رسپی‌ها و تنوع های متعددی از سالاد سزار در جهان وجود دارد.
سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه این سالاد (Caesar Salad Recipe) بسیار راحت، آسان و سریع می‌باشد. همچنین رسپی‌های زیاد و متنوعی از آن در دسترس می‌باشد. با کمک این دستور می‌توانید در خانه خود خوشمزه‌ترین سالاد سزار را تهیه کنید. در ادامه مواد اولیه مورد نیاز و طرز تهیه آن آمده است. مراحل تهیه سالاد و سس آن را همراه با ما گام به گام انجام دهید.

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار رژیمی | تهیه سالاد سزار خانگی

مواد لازم برای 2 نفر

  1. کاهو پیچ 1 عدد
  2. فیله یا سینه مرغ 300 گرم
  3. نان تست
  4. فلفل به مقدار لازم
  5. نمک به مقدار لازم
  6. گوجه گیلاسی 3 یا 4 عدد
  7. زیتون اسلایس شده

طرز تهیه سالاد

برگ‌های بیرونی و آسیب‌دیده کاهو را جدا کرده و دور بندازید. سپس کاهو را با آب بشویید و آن را کاملا خشک کنید. با یک چاقو تیز کاهو را به برش‌هایی کوچک تقسیم کنید.

نان تست را به چند قسمت تقسیم کرده و آن را به صورت مکعبی برش دهید. سپس تکه‌های نان تست را کمی در یک تابه تفت دهید تا طلایی و ترد شوند.

دو طرف تکه‌های مرغ را در همان ماهیتابه گریل کنید و کمی نمک به آن بزنید.

در این مرحله سس سالاد سزار را آماده‌کنید.

کاهو را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس برش‌های مرغ سرخ‌شده و تکه‌های نان تست را به ظرف اضافه کنید.

می‌توانید از پنیر پارمزان هم در این ترکیب استفاده کنید. تکه‌های پنیر پارمزان را به صورت تکه‌های نازک برش‌داده و به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

در پایان سس مخصوص را روی سالاد بریزید.

در صورتی که مایل باشید می‌توانید از گوجه گیلاسی و اسلایس‌های زیتون برای تزیین سالاد استفاده کنید.

سالاد شما آماده برای سرو کردن می‌باشد. آن را نوش جان کنید! 😊

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار رژیمی

مواد مورد استفاده در سالاد سزار، مواد کلاسیک رژیم مدیترانه‌ای است. شامل نان، کاهو، مرغ، پارمزان و البته روغن زیتون است.

تفاوت عمده سالاد رژیمی با دستور اصلی به دلیل عدم وجود سس‌ها با کالری بیش از حد است.

به جای سس ورسترشایر برای کاهش چربی و پرهیز از شکری که در مواد تشکیل دهنده سس ورسترشایر وجود دارد می‌توانید از ماست یا سایر سس‌ها استفاده کنید.

همچنین شما می‌توانید سس را خودتان در خانه آماده کنید البته در نظر داشته باشید که از تخم مرغ در تهیه آن استفاده نکنید. اگر در سس رژیمی هیچ تخم مرغی وجود نداشته باشد، میزان پروتئین و چربی آن بیش از حد افزایش نمی‌یابد.

سس را با سینه مرغ کبابی، بدون اضافه کردن روغن به سالاد اضافه کنید.

بدون استفاده از روغن نان را برشته کنید. افرادی که قصد لاغر شدن دارند می‌توانند سالاد سزار رژیمی را در سبد غذایی خود قرار دهند. زیرا این سالاد هم بسیار سالم و مغذی است و هم اینکه باعث اضافه وزن نمی‌شود.

سالاد سزار رژیمی

سالاد سزاررژیمی | طرز تهیه سالاد سزار

سس سالاد سزار

سس این سالاد مخصوص می‌باشد که به مواد آن طعم فوق العاده و خوشمزه‌ایی می‌دهد. سس سالاد سزار از ارکان تهیه این نوع سالاد است. طعه و مزه سالاد سزار به سس آن بستگی دارد. این نوع سس از ترکیب روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و مواد دیگر درست می‌شود. از آنجا که تخم مرغ خام با ذائقه ما ایرانیان سازگاری زیادی ندارد باید این نوع سس را به روشی تهیه کرد که طعم و بوی خوبی داشته باشد.

سس سالاد سزار

طرز تهیه سس سالاد سزار | سالاد سزار

مواد لازم برای تهیه سس

  1. زرده تخم مرغ
  2. نمک به مقدار لازم
  3. پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
  4. سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  5. سیر رنده‌شده
  6. سس  ووسترشر 3 قاشق غذاخوری
  7. آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  9. به جای تخم مرغ می‌توانید از 3 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید.
طرز تهیه سس سزار

طرز تهیه سس سزار

سس سزار که توسط سرآشپز ایتالیایی سزار کاردینی اختراع شد و نام خود را از آن گرفته‌است، سسی است که به طور سنتی برای تهیه سالاد به همین نام استفاده می شود. کاردینی دستور این غذا و سس را با جاه طلبی ترکیب طعم‌های ایتالیایی و آمریکایی ایجاد کرد.

تخم مرغ تازه، سیر، آبلیمو تازه و سس  ووسترشر، همراه با روغن زیتون ایتالیایی که با اضافه کردن کم کم و ترکیب کردن مخلوط با همزن، سسی غلیظ شبیه سس مایونز ایجاد می کند.

ممکن است سس سزار آماده را در فروشگاه پیدا کنید. اما به قدری ساده و سریع آماده می‌شود. که با یک بار امتحان کردن، به شما این اطمینان را می‌دهیم که دیگر آن را نخواهید‌خرید. علاوه بر این، سس سزار خانگی طعم بسیار واقعی تری دارد که ترکیب آن به همراه سالاد طعم بی‌نظیری خواهد داشت.

در این دستور غذا سس اصلی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که توسط کاردینی ساخته شده‌است، اما، در طول سال‌ها این سس با تنوع‌های متعددی که می‌تواند با مواد مختلف سالاد ترکیب شود، غنی شده‌است. اگر به دنبال سس های دیگری برای استفاده به عنوان سس سالاد هستید، ماست دیپ ، خامه پارمزان ، دیپ تزازیکی ، مایونز آووکادو و دیپ کوکتل را امتحان کنید.

نگهداری

سالاد سزار را می‌توان در یخچال، داخل ظرف دردار، حداکثر به مدت 24 ساعت نگهداری کرد. پس از اضافه کردن سس، به شما توصیه می‌کنیم که آن را ظرف چند ساعت مصرف کنید. سعی کنید این نوع سس را به گونه ای تهیه کنید که بتوانید آن را در یک وعده مصرف کنید و از نگهداری طولانی مدت آن بپرهیزید.

نکات مهم

استفاده از خیارشور و هویج در کنار سالاد سزار توصیه نمی شود، به جای آن می توانید از سبزیجات استفاده کنید. از سس مایونز برای تهیه این سالاد استفاده نکنید. این نوع سالاد سس مخصوص دارد که در بالا طرز تهیه آن توضیح داده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *