سالاد مرغ (Chicken Salad) یکی از سالادهای محبوب و خوشمزه بین المللی است که در بسیاری از رستورانها و کافهها سرو میشود. این سالاد ترکیبی از مرغ، سبزیجات تازه و ادویه هایی مثل فلفل قرمز، فلفل سیاه و پاپریکا میباشد. سالاد مرغ با خیارشور یک غذای کامل و مقوی برای وعده ناهار یا شام است. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید، تا طرز تهیه سالاد مرغ با خیارشور راسایا را یاد بگیرید.
در مرحله اول سینه مرغ را تمیز میکنیم و سپس سینه را به صورت نگینی یا نواری برش میدهیم و داخل کاسه بزرگ میریزیم و سپس 2 قاشق غذاخوری روغن، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر به مرغ اضافه میکنیم. مرغ را زیر و رو میکنیم تا مرغ با ادویه ها مزه دار شود و بوی زهم مرغ گرفته شود. روی کاسه سلفون بکشید و آن را به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم و بوی ادویه ها به خوبی به خورد مرغ برود. برای از بین بردن زهم مرغ میتوانید روشهای دیگر را هم امتحان کنید. همچنین میتوانید از آب لیمو ترش یا زعفران نیز استفاده کنید. در این مرحله و پس از اینکه مرغ به خوبی مرینت شد، ظرف را از یخچال خارج میکنیم. یک تابه مناسب روی اجاق گاز و حرارت ملایم شعله قرار دهید و مقداری روغن در تابه بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد تکه های سینه مرغ را در روغن سرخ کنید و سپس تکه های مرغ در ظرفی جداگانه قرار دهید. همچنین میتوانید مرغ را پخته و آب پز کنید و به صورت ریش ریش به جای سرخ کرده در سالاد استفاده کنید. پوست هویج را گرفته و به صورت رشته های باریک خرد کنید یا با رنده درشت، رنده نمایید و در یک کاسه بزرگ بریزد. در این مرحله کاهو را به طور دلخواه و مطابق با ذائقهتان خرد کنید و با یک پیمانه ذرت کنسروی به کاسه سالاد اضافه میکنیم. تکه های مرغ را نیز به کاسه سالاد اضافه کنید و با کمک چنگال سالاد خوری مواد سالاد را زیرو رو کنید تا یکدست شود.
طرز تهیه سس سالاد مرغ
سالاد مرغ و شوید
در این مرحله سس سالاد را آماده میکنیم. سس مایونز، ماست، آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه میریزیم و با هم ترکیب میکنیم تا سس یکدست شود. سپس خیارشور را خیلی ریز خرد میکنیم یا آن را برنده ریز رنده میکنیم و به کاسه سس اضافه میکنیم. میتوانید فلفل سیاه، آویشن و سایر ادویه هایی که دوست دارید را به سس اضافه کنید. بعد از اینکه سس آماده شد آن را به مواد سالاد اضافه میکنیم و با استفاده از چنگال سالاد مخلوط میکنیم تا سس با تمام مواد سالاد ترکیب شود. روی ظرف سالاد خوری سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار میدهیم تا آماده سرو شود. پس از گذشت یک ساعت سالاد مرغ آماده است، آن را نوش جان کنید 😊
انواع سالاد مرغ
این سالاد یک سالاد بین المللی است که در فرهنگ های مختلف با رسپی های متفاوتی آماده میشود. شما میتوانید سالاد مرغ را با مواد اولیه مختلف و به روشهای متنوعی درست کنید.
سالاد مرغ و شوید
سالاد مرغ و کاهو و شوید
سالاد مرغ و شوید یکی دیگر از رسپی های خوشمزه سالاد مرغ است که در تهیه آن از سینه مرغ پخته شده، شوید تازه، سیب زمینی آب پز، ذرت، پیازچه خرد شده، سس مایونز و ادویه استفاده میشود.
سالاد مرغ و قارچ
سالاد مرغ با قارچ از جمله دیگر دستورالعمل های تهیه سالاد مرغ است که از ترکیب مواد سالم و مقوی نظیر قارچ، گوشت مرغ، سیب زمینی، نخود فرنگی، کاهو پیچ و پیازچه استفاده میشود. همچنین برای آماده کردن سس آن از روغن زیتون، سس مایونز یا سس خردل، سرکه بالزامیک، سیر، پاپریکا، فلفل سیاه و سایر ادویه ها استفاده میشود.
سالاد مرغ و سیب زمینی
سالاد مرغ و سیب زمینی، شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و ترکیبات هر دو تقریبا یکسان است. تفاوت این سالاد با سالاد الویه در نحوه آماده سازی مواد است. در سالاد الویه شما گوشت مرغ را به صورت ریش ریش در میآورید و تمام مواد را رنده میکنید، اما در سالاد سیب زمینی مواد سالاد را به صورت نگینی یا مربعی خرد میکنید.