سالاد کلم (Cabbage Salad) یکی از انواع سالادهای رستورانی و خوشمزهای است که خیلی سریع آماده میشود. این سالاد را میتوانید در تمام فصول سال آماده و در کنار انواع غذاها نوش جان کنید.
سالاد کلم یک گزینه سالم و سبک برای مصرف در وعدههای غذایی است. کلم حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و کلسیم است و برای سلامتی مفید است. همچنین، این سالاد به دلیل ترکیباتی که در آن استفاده میشود، طعمی منحصر به فرد و خوشمزه دارد.
بنابراین، اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه، سبک و سالم هستید، تهیه این سالاد را به شما توصیه میکنیم. با انتخاب مواد اصلی و متنوع و ترکیب آنها با سسهای دلخواهتان، میتوانید سالادی خوشمزه را برای خانواده و مهمانان خود تهیه کنید.
بیشتر بدانید: خرید خیارشور
مواد لازم
کلم سفید کوچک 1 عدد
هویج 2 عدد
کشمش 2 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاسق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کلم
در ابتدا و برای تهیه سالاد کلم سفید کشمشها را آب میکشیم و در یک کاسه آب میریزیم تا نرم شوند. در مرحله بعدی کلم را به تمیزی میشوییم و آن را به صورت رشتههای باریک، یک اندازه و یک دست برش میدهیم و در ظرف سالاد میریزیم. سپس در ادامه هویجها را شسته، پوست میگیریم و به صورت رشتهای باریک خرد میکنیم یا با استفاده از رنده درشت، رنده کرده و در کاسه میریزیم. در این مرحله کشمشها را آبکش کنید و به سالاد اضافه نمایید. در مرحله بعدی سس سالاد را آماده میکنیم. برای آماده سازی سس سالاد، ماست را به همراه سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک با هم ترکیب میکنیم. در صورتی که مایل بودید میتوانید از سرکه سیب یا بالزامیک هم در تهیه سس استفاده کنید. این مورد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. بعد از اینکه سس را آماده کردید، آن را به کاسه سالاد اضافه کنید و با استفاده از دو قاشق، سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا سس به خورد تمام مواد سالاد برود. در پایان و برای تزئین سالاد پیازچهها را ریز خرد کرده و روی سالاد بریزید. میتوانید آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود و مزه بهتری بگیرد. در نهایت سالاد شما آماده است، آن را نوش جان کنید😊
طرز تهیه سالاد کلم با خیارشور
سالاد کلم بنفش
سالاد کلم بنفش، یک نسخه جذاب و خوش رنگ و لعاب از این سالاد است، که با استفاده از کلم قرمز تهیه میشود. این سالاد با رنگ بنفش جذاب و طعم ملایمی که دارد، تنوعی جدید به سفرهی شما اضافه میکند، و آن را رنگینتر مینماید. این سالاد نه تنها ظاهری جذاب و شگفتانگیز دارد، بلکه به خاطر خواص خود نیز شناخته شده است. کلم بنفش، غنی از آنتیاکسیدانها، فیبر، ویتامین C و کلسیم است. سالاد کلم به خوبی میتواند به سلامتی پوست، جلوگیری از سرطان، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از آلزایمر، و حفظ سلامت استخوانها کمک کند.
برای تهیه سالاد کلم بنفش در ابتدا کلم قرمز را به خوبی بشویید و آبکش نمایید. کلم را به صورت رشتهای ریز و یکدست خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید.
هویج و گوجههای گیلاسی را نیز بشویید، هویج را پوست گرفته و با استفاده از رنده درشت، رنده نمایید و در ظرف سالاد بریزید، گوجه گیلاسی ها را نیز خرد کنید و به همراه ذرت و یک پیمانه خیارشور نگینی خرد شده به ظرف اضافه نمایید. شوید را نیز ساتوری خرد کنید و به محتویات کاسه سالاد اضافه نمایید، شوید عطر و طعم خوشایندی را به سالاد میدهد.
در مرحله بعدی سس سالاد را آماده کنید.
طرز تهیه سالاد کلم قرمز با خیارشور
سس سالاد
سس مایونز، آبلیمو تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه، همگی را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سپس به کاسه سالاد اضافه نمایید، سس را با تمام مواد ترکیب کنید تا سس به خورد مواد برود. در مرحله پایانی از پیازچه خرد شده و جعفری برای تزئین سالاد استفاده نمایید. ظرف سالاد را برای 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل نمایید😊
سالاد کلم و انار
سالاد کلم و انار یک ترکیب شگفتانگیز از دو ماده غذایی مغذی و پر از خاصیت است که در کنار هم، یک سالاد سرشار از خواص و مغذی میسازند. این سالاد با ترکیب کلم تازه و انار شیرین، طعمی منحصر به فرد و رنگارنگ به میز شام شما میبخشد. به دلیل وجود انار در فصل پاییز و زمستان این سالاد یک سالاد فصلی است از این رو به شما پیشنهاد میکنیم که در فصول سرد حتما این سالاد را تهیه و مصرف نمایید. این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد، سرشار از انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای است و به حفظ سلامتی شما کمک میکند. کلم حاوی مقدار زیادی فیبر و ویتامین C است که برای سلامتی گوارش و قوی کردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. انار نیز حاوی آنتیاکسیدانها و ویتامین C، به عنوان یک میوه خوشمزه و سالم، معروف میباشد، که مصرف این میوه در پاییز و زمستان بین ایرانیان رایج است.
مواد لازم
کلم قرمز کوچک یک عدد
انار بزرگ یک عدد
مغز گردو 100 گرم
مواد لازم برای سس
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کلم و انار
برای تهیه سالاد کلم و انار، ابتدا کلم را شسته و به برشهایی نازک خرد کنید. سپس انار را چهار قسمت تقسیم و دان کنید. سپس کلم و دانههای انار را در یک ظرف مناسب بریزید. برای تهیه سس سالاد، سس مایونز، ماست چکیده، روغن زیتون یا آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و سس را روی سالاد بریزید و به خوبی با چنگال سالاد مواد را مخلوط کنید تا سس با تمام موارد ترکیب شود. در پایان گردو را به کاسه سالاد اضافه کنید. از هویج هم میتوانید در تهیه سالاد انار و کلم استفاده نمایید. ادویه و چاشنی های که در سالاد استفاده میکنید به ذائقه شما بستگی دارد برای مثال میتوانید از گلپر استفاده کنید.