ساندویچ تن ماهی(Tuna Sandwich)، یکی از محبوبترین گزینهها برای علاقهمندان به غذاهای دریایی است. این ساندویچ که با استفاده از تن ماهی و مواد متنوع تهیه میشود، علاوه بر طعم لذیذ، از ارزش غذایی بالا نیز برخوردار است و به سرعت در کمتر از نیم ساعت آماده میشود. در ادامه در این مقاله راسایا، طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با خیارشور را قرار دادهایم. امیدواریم آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با خیارشور

کنسرو تن ماهی 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
خیارشور 4 الی 5 عدد
هویج 1 عدد
شوید تازه 150 گرم
سس مایونز 4 الی 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
در صورتی که مایل بودید به جای نخود فرنگی، ذرت و هویج میتوانید کنسرو مخلوط را جایگزین کنید.
خرید خیارشور راسایا بری تهیه ساندویچ تن ماهی
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

در ابتدا یک قابلمه را تا نصف از آب پر کنید و سپس روی حرارت اجاق گاز بگذارید. کنسرو های تن ماهی و قوطی کنسرو مخلوط سبزیجات را درون قابلمه قرار دهید. اجازه دهید کنسرو ها به مدت 20 دقیقه بجوشد. بعد از اینکه 20 دقیقه گذشت کنسرو ها را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند.
سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس درون قابلمه قرار دهید و تا جایی که آب روی سیب زمینی ها را بگیرد به قابلمه آب اضافه کنید تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزد. در همین حین شوید تازه را بشویید و آبکش کنید. شوید را روی تخته کار آشپزخانه به صورت ریز ساطوری کنید. شوید خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. نمک، آبلیمو و سس مایونز را به ظرف شوید اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، پوست سیب زمینی ها را جدا کنید. سپس سیب زمینیهای پخته را به صورت مکعبی خرد کنید.
کنسرو مخلوط سبزیجات را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش خارج شود. همچنین کنسرو تن ماهی را هم از صافی رد کنید تا روغن آن گرفته شود. در ادامه خیارشور را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
در این مرحله کنسرو مخلوط، سیب زمینی و خیارشور را به کاسه شوید و سس اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی آماده شود.
حالا تن ماهی را در یک ظرف دیگر بریزید و با کمک چنگال گوشت ماهی را از هم جدا کنید. در ادامه تن ماهی را به مواد ساندویچ اضافه کنید و مخلوط نمایید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
روی کاسه را سلفون بکشید و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
انواع ساندویچ تن ماهی

این ساندویچ خوشمزه را میتوان به روش های متفاوت و رسپی های مختلفی با انواع متنوعی از مواد اولیه سالم و مقوی تهیه کرد. البته مراحل تهیه انواع ساندویچ تن ماهی شبیه به هم است. در ادامه انواع ساندویچ تن ماهی را معرفی خواهیم کرد که میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ساندویچ تن ماهی با نان تست
کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید. بعد از 20 دقیقه کنسرو را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. تن ماهی را با چنگال ریش ریش کنید و آن را در یک کاسه بریزید. سس مایونز، ذرت، پنیر پارمسان، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به ظرف حاوی تن ماهی اضافه و مخلوط کنید. روی نان تست به مقدار دلخواه از مواد ظرف بریزید، کاهو، گوجه و خیارشور را روی آن بگذارید و نان تست را به صورت مثلثی برش دهید.
ساندویچ تن ماهی با پیازچه
مراحل تهیه ساندویچ تن ماهی با پیازچه مطابق رسپیی است که در قسمت قبل توضیح دادیم. تمامی مواد و مراحل یکسان است و شما میتوانید پیازچه را به جای شوید جایگزین کنید.

تهیه ساندویچ تن ماهی با جعفری شبیه به ساندویج تن ماهی با پیازچه، شوید و دستوری است که در ابتدای مقاله قرار دادیم. مراحل آماده سازی و ترکیبات آن کاملا شبیه به هم است، فقط به جای شوید شما از جعفری تازه استفاده میکنید. و میتوانید مواد را داخل نان باگت، نان تست یا هر نان دیگری که دوست دارید قرار دهید.
ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی
همانطور که در قسمت قبل توضیح دادیم و میدانید یکی از مواد اولیه در ترکیب ساندویچ تن ماهی، سیب زمینی پخته است، که با نام ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی هم شناخته میشود.
ترفندهای تهیه ساندویچ تن ماهی با خیارشور

تن ماهی با خیارشور
در تهیه ساندویچ تن ماهی با خیارشور میتوانید سس مایونز را حذف کنید و آن را با ماست چکیده یا پنیر خامه ای جایگزین کنید.
همچنین میتوانید از پیاز قرمز در تهیه مواد ساندویچ استفاده نمایید.
از نان باگت، نان تست، نان باگت فرانسوی یا هر نان دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
برای اینکه ساندویچ تن ماهی را به صورت رژیمی تهیه کنید روغن زیتون را با سس مایونز جایگزین کنید. همچنین از نانهای سبوسدار یا چند غله استفاده نمایید.