زیتون, سبزی

پاستا پستو با طعمی بی نظیر

پاستا پستو | طرز تهیه پاستا پستو

پاستا پستو

پاستا پستو (pesto pasta) یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که در رسپی اصلی با نودل‌ فتوچینی، سس پستو، پنیر پارمزان و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود. برای تهیه آن، نودل‌های پاستا را در آب جوشانده و سپس با سس پستو و مواد دیگر ترکیب کنید. سس پستو از موادی مانند روغن زیتون، سیر، ریحان، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه تهیه می‌شود. پاستا پستو غذایی ساده ولی خوشمزه است که می‌توانید آن را در خانه خود با ترکیب سس پستو و نودل‌ فتوچینی، پاستا پنه یا پاستا معمولی آماده کنید. همچنین می‌توانید از مواد دیگری مانند ماهی، مرغ، گوشت قرمز یا سبزیجات برای تنوع در این غذا استفاده کنید.

مواد لازم

مواد لازم پاستا پستو
برای تهیه پاستا پستو شما به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
  • نودل پاستا (فتوچینی یا لینگوئینی)
  • سس پستو (می‌توانید سس پستو را در خانه تهیه کنید)
  • سیر چند حبه
  • سینه مرغ 1 عدد
  • قارچ 100 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • خامه 3 یا 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم توصیه می‌شود از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه‌تر و لذیذتر شود. همچنین، می‌توانید از سایر مواد اضافی مانند گوشت، مرغ، ماهی، گوجه فرنگی و سبزیجات برای تنوع در طعم استفاده کنید.

طرز تهیه سس پستو

آماده کردن سس پستو بسیار ساده است. شما به چندین روش می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. ما قبلا در مقاله‌ای از راسایا طرز تهیه سس پستو را به طور کامل به شما آموزش داده‌ایم. در ادامه، یکی از ساده‌ترین و معمول‌ترین روش‌های تهیه سس پستو را برای شما شرح خواهم داد.

طرز تهیه سس پستو | پاستا پستو

پاستا پستو | طرز تهیه پاستا پستو

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

  • چند برگ ریحان
  • گردو خرد شده نصف پیمانه
  • سیر 3 یا 4 حبه
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه
  • آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چای خوری

تهیه سس پستو

تهیه سس پستو | پاستا پستو

برای آماده‌سازی سریع و آسان سس پستو در خانه کافی است تا پوست چند حبه سیر را جدا کنید و آن‌ها را در غذاساز بریزید. ریحان‌ها را به تمیزی بشویید و سپس آنها را در آب‌کش بریزید. در مرحله بعدی ریحان، نمک و فلفل سیاه، روغن زیتون، پنیر پارمزان، آب لیمو ترش تازه، گردو خرد شده را در غذاساز بریزید و به همراه بقیه مواد میکس کنید، تا یکدست شوند، در ادامه سس پستو را در یک ظرف مناسب قرار دهید. در تهیه سس پستو می‌توانید از گردو هم استفاده نمایید. برای اینکه سس شما خوشمزه‌تر شود و به خوبی جا بیفتد می‌توانید آن را از یک روز قبل تهیه کنید.

طرز تهیه پاستا پستو

طرز تهیه پاستا پستو

برای تهیه پاستا پستو خوشمزه در ابتدا یک قابلمه را پر از آب نمایید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در ادامه پاستا را به قابلمه حاوی آب‌ جوش اضافه کنید. سپس مقداری نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید. حالا به مدت تقریبی حدود 10 دقیقه یا کمتر اجازه می‌دهیم تا پاستا در آب جوش کمی نرم شود. بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را آبکش نمایید.
در ادامه سینه مرغ را به صورت نگینی یا مکعبی خرد کنید. قارچ‌ها را به تمیزی بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن به طور کامل گرفته‌شود. بعد از این قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای نازک خرد کنید.
سیرها را پوست گرفته، رنده می‌کنیم و در یک تابه به همراه روغن یا کره روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم. سپس قطعات مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ مرغ تغییرکند. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن و یا هر ادویه که دوست دارید و متناسب با ذائقه شما است، را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
کمی حرارت شعله اجاق گاز را بیشتر کنید. در این مرحله ورقه‌های قارچ را به محتویات تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها کاملا کشیده‌شود. سپس شعله را خاموش نمایید.
بعد از اینکه سس پستو را آماده کردید، شیر و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید، تا به خوبی یکدست شود. در ادامه پاستا را به مخلوط شیر و خامه، اضافه و با هم مخلوط کنید.
بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه مایه مرغ را که آماده کرده‌بودید، در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس به آرامی سپس پستو را هم به قابلمه اضافه نمایید. برای مدت کوتاهی اجازه دهید تا پاستا روی حرارت ملایم بماند.
بعد از حدود 5 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و پاستا پستو را در ظرفی مناسب بریزید. می‌توانید پاستا پستو را با برگ‌های ریحان، گردو، گوجه گیلاسی، چند شاخه جعفری و به سلیقه خودتان تزئین و سرو نمایید. نوش جان 😊

فرق پاستای پستو و آلفردو در چیست؟

پاستای پستو و پاستا آلفردو دو نوع پاستا با سس متفاوت هستند که هر کدام دارای طعم و مزه خاص خودشان هستند. در ادامه به توضیح فرق این دو پاستا می‌پردازیم:

پاستای پستو:

پاستا پستو

پاستای پستو با سس پستو تهیه می‌شود. سس پستو معمولاً از سبزیجات تازه مثل ریحان، پنیر پارمزان، سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. این سس دارای طعم ترش و ملس و عطری است که از سیر و ریحان به دست می‌آید. پاستای پستو معمولاً با نودل فتوچینی یا لینگوئینی تهیه می‌شود.

پاستا آلفردو:

پاستا آلفردو | پاستا پستو

پاستا آلفردو با سس آلفردو تهیه می‌شود که ترکیبی از خامه، پنیر پارمزان و مواد دیگر است. این سس دارای طعم پنیری و بافت کشسانی است و معمولاً با نودل فتوچینی، پنه یا پاستا فرم شکلی صدفی تهیه می‌شود.
به طور کلی، پاستای پستو دارای طعم ترش و خنک است، در حالی که پاستا آلفردو دارای طعم شیرین و بافت کششی است. هر دو پاستا از محبوبیت بالایی در بین علاقه‌مندان به غذاهای ایتالیایی برخوردار هستند.

8 دیدگاه در “پاستا پستو با طعمی بی نظیر

  1. صحرا ساعدی گفت:

    ممنون بابت مطالب کامل و مفید

    1. retronet گفت:

      از اینکه برای مطالعه و نظر دادن در مورد مطالب در وب سایت ما وقت گذاشتید سپاسگزاریم.

  2. سیما محبی گفت:

    پاستا پستو یکی از خوشمزه ترین پاستاهاست.😍

    1. تحریریه راسایا گفت:

      ممنون از نظر ارزشمند شما

  3. شیدا گفت:

    پاستا پستو و پاستا آلفردو از خوشمزه ترین پاستا هستند واقعا. طزر تهیه گفته شده هم کامل بود. ممنون

    1. تحریریه راسایا گفت:

      سپاسگذارم از اینکه برای مطالعه مطالب ما و نظر دادن تو سایت ما وقت گذاشتید.

  4. سحر جباری گفت:

    کاملترین دستور تهیه پاستا پستو بود ممنون

    1. تحریریه راسایا گفت:

      سپاسگذاریم از اینکه برای مطالعه مطالب ما و نظر دادن وقت گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *