زیتون

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک خوشمزه خانگی

پیتزا سیر و استیک

پیتزا سیر و استیک

پیتزا سیر و استیک یکی از لذیذترین و خوش طعم‌ترین انواع پیتزا است که با طعم خاص و متفاوت خود توانسته است محبوبیت زیادی در بین علاقمندان به غذا‌های فست فودی به دست آورد. مواد اصلی لازم برای تهیه پیتزا سیر و استیک، سیر و بیکن سرخ شده است. در این مقاله به طرز تهیه پیتزا سیر و استیک خواهیم پرداخت.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پیتزا سیر و استیک

برای درست کردن یک پیتزا سیر و استیک خوشمزه و خوش طعم لازم است ابتدا مواد اصلی و اولیه موردنیاز آن را تهیه کنید. مواد اصلی لازم برای تهیه پیتزا سیر و استیک شامل موارد زیر می‌شود:

  • سیر
  • پنیر پیتزا
  • فلفل‌دلمه‌ای
  • جعفری
  • فیله گوساله
  • روغن زیتون
  • زیتون اسلایس
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه)

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیر و استیک

بیشتر بدانید: خرید زیتون

برای درست کردن پیتزا سیر و استیک می‌توانید از زیتون اسلایس شرکت راسایا استفاده کنید که با زیتون تولیدی توسط سایر شرکت‌های دیگر بسیار متفاوت است. زیتون اسلایس شرکت راسایا از باکیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین زیتون‌های کشور تولید می‌شود تا طعمی بی‌نظیر به غذا‌های شما بدهد. شرکت راسایا زیتون تولیدی خود را در بسته‌بندی‌های مختلف عرضه و روانه بازار می‌کند تا نیاز‌های تمامی خریداران محترم را تأمین کند. شرکت راسایا، ضمن عرضه زیتون باکیفیت، مرغوب و تازه همواره خود را متعهد به عرضه زیتون با قیمت مقرون به صرفه و مناسب می‌داند تا مصرف‌کنندگان عزیز بتوانند خریدی مطمئن و خوب داشته باشند. تمامی مراحل بسته‌بندی زیتون در شرکت راسایا، بدون دخالت دست و با بهره‌گیری از بهترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات و ابزار انجام می‌شود تا محصولی سالم و ایمن به دست مشتریان عزیز برسد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا سیر و استیک

یکی از دلایل اصلی خوشمزه و خوش طعم بودن پیتزا سیر و استیک (Steakhouse Pizza )، خمیر آن است. با توجه به اینکه خمیر پیتزا سیر و استیک بسیار نازک است و به سبک خمیر پیتزای ایتالیایی به راحتی آماده می‌شود، می‌توانید خودتان این خمیر را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا سیر و استیک، مواد زیر لازم است:
  • بیکینگ‌پودر
  • مخمر فوری
  • روغن زیتون
  • شیر
  • شکر
  • آرد
  • نمک

مراحل تهیه خمیر پیتزا سیر و استیک

مراحل تهیه خمیر پیتزا سیر و استیک

برای تهیه خمیر پیتزا سیر و استیک لازم است مراحل زیر را طی کنید:

  1. مرحله اول: مخلوط کردن مواد
    برای درست کردن خمیر پیتزا سیر و استیک لازم است ابتدا مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. برای انجام این کار ابتدا، آرد و بیکینگ‌پودر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. برای اینکه آرد صاف شود و در حین پخت به خوبی پف کند، لازم است آن را الک کنید.
  2. مرحله دوم: مخلوط کردن مخمر و شکر
    مخمر و شکر را داخل یک ظرف دیگر با همدیگر مخلوط کنید. سپس آب ولرم به این ترکیب اضافه کنید. این ترکیب برای عمل آمدن نیاز به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دارد.
  3. مرحله سوم: افزودن سایر مواد به مایه خمیر
    اضافه کردن روغن زیتون، مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر و شیر به مایه خمیر در این مرحله اتفاق می‌افتد. سپس این مواد را به خوبی هم بزنید تا به حالت خمیری دربیاید.
  4. مرحله چهارم: آماده شدن خمیر
    آرد و بیکینگ‌پودر را باید به آرامی به مایه خمیر اضافه کنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود. خمیر را به مدت یک ساعت در جای مناسبی قرار دهید تا به خوبی عمل آید.

سس کف پیتزا سیر و استیک

سس کف پیتزا سیر و استیک
برای تهیه سس پیتزا سیر و استیک لازم است جعفری خرد شده، پنیر پارمسان، سیر خرد شده، نمک، فلفل و روغن زیتون را به خوبی با هم مخلوط کنید و داخل مخلوط کن بریزید تا به خوبی با هم مخلوط شوند

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

درست کردن پیتزا سیر و استیک بسیار راحت است و می‌توانید خودتان در خانه این پیتزا خوشمزه را درست کنید. مراحل درست کردن پیتزا سیر و استیک شامل موارد زیر می‌شود:

  • مرحله اول: خرد کردن گوشت
    برای تهیه پیتزا سیر و استیک، ابتدا لازم است گوشت را به خوبی بشویید و آن را خرد کنید. البته می‌توانید بیکن آماده ورقه شده را نیز خریداری کنید تا زمانی را به خرد کردن گوشت اختصاص ندهید.
  • مرحله دوم: تفت دادن گوشت
    بیکن یا گوشت را داخل یک تابه مناسب با روغن زیتون تفت دهید تا تا به خوبی سرخ شود. البته باید دقت کنید که گوشت را زیاد تفت ندهید تا سفت نشود.
  • مرحله سوم: رنده کردن سیر
    در مرحله سوم، سیر را به خوبی بشویید و آن را پوست بگیرید. سپس سیر را با استفاده از یک رنده دانه ریز، رنده کنید.
  • مرحله چهارم: پهن کردم خمیر
    در این مرحله خمیر پیتزا آماده را در اندازه مناسب به صورت چانه در‌آورید و آن را پهن کنید. می‌توانید از وردنه استفاده کنید تا خمیر به صورت یکدست در بیاید.

 

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
  • مرحله پنجم: اضافه کردن مواد مخلوط به خمیر پیتزا
    در این مرحله خمیر پیتزا را در داخل یک سینی فر مناسب بگذارید. حالا مواد مخلوط شده را به صورت لایه‌ای روی خمیر پیتزا بریزید و به طور مساوی روی همه قسمت‌ها پهن کنید. با یک لایه پنیر پیتزا، مواد میکس شده را بپوشانید.
  • مرحله ششم: اضافه کردن گوشت
    گوشت را بر روی پنیر پیتزا بریزید و مجدداً مقداری پنیر پیتزا بر روی گوشت بریزید. می‌توانید از فلفل دلمه‌ای خرد شده نیز بر روی پیتزا استفاده کنید.
  • مرحله هفتم: پختن پیتزا

پس از آماده شدن پیتزا باید آن را داخل فر بگذارید تا به خوبی پخته شود. ابتدا فر با به مدت ۱۰ دقیقه بر روی ۱۸۰ درجه حرارت دهید. سپس فر را روی درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پیتزا را به مدت ۱۴ دقیقه درون آن بگذارید.

  • مرحله هشتم: آماده شدن پیتزا

پیتزای شما آماده شده است. اگر دوست دارید پیتزا سیر و استیک شما طلایی رنگ و برشته شود، در انتها، حالت گریل فر را روشن نمایید. می‌توانید پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.

پیتزا سیر و استیک با نان جو

برای پیتزا سیر و استیک می‌توانید از نان جو استفاده کنید. در واقع می‌توانید از نان جو به جای خمیر پیتزا استفاده کنید. برای تهیه پیتزا سیر و استیک با نان جو، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. مرحله اول: تهیه کردن سس
    آماده کردن سس مخصوص، اولین مرحله در تهیه پیتزا سیر و استیک با نان جو است. برا انجام این کار ابتدا کمی کره داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی ذوب شود.
  2. مرحله دوم: رنده کردن سیر
    سیر را پس از شستن، به خوبی رنده یا له کنید و آن را داخل تابه بریزید و به خوبی تفت دهید. نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی به تابه اضافه کنید و آن را تفت هید.
  3. مرحله سوم: اضافه کردن پنیر پارمسان و شیر
    در این مرحله سیر را داخل تابه بریزید و به خوبی با سیر مخلوط کنید. پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود.
  4. مرحله چهارم: سرخ کردن گوشت یا بیکن
    حالا نوبت سرخ کردن بیکن و گوشت است. فلفل دلمه‌ای را نیز می‌توانید برش داده و سرخ کنید. نهایتاً، روی یک نان جو درسته را با سس سیر خیس نمایید.
  5. مرحله پنجم: آماده کردن پیتزا
    پنیر پیتزا را روی نان جو بریزید. سپس بیکن‌ها را روی پنیر پیتزا بریزید و یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی آن بریزید و آن را با قارچ تزئین نمایید. در آخر یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
  6. مرحله ششم: قرار دادن پیتزا در فر
    در مرحله آخر فر را به خوبی گرم کنید و پیتزا را داخل آن بگذارید تا به خوبی آماده شود. سپس آن را خارج کرده، برش دهید و نوش جان نمایید.

نکات مهم برای تهیه پیتزا سیر و استیک

رعایت برخی نکات به شما کمک می‌کند تا بتوانید پیتزا سیر و استیک خوشمزه‌تری درست کنید. از جعفری خرد شده، سیر، پنیر پارمسان و روغن زیتون برای درست کردن سس مخصوص پیتزا سیر و استیک استفاده کنید. می‌توانید همه مواد را داخل یک مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا سس یکدست شود. برای تهیه پیتزا سیر و استیک امکان استفاده از قارچ خردشده نیز وجود دارد. به جای فیله گوشت می‌توانید از بیکن گوساله نیز برای تهیه پیتزا سیر و استیک استفاده کنید. استفاده از ترکیب پنیر پارمسان و پنیر پیتزا برای تهیه پیتزا سیر و استیک بهتر است. برای سرخ کردن بیکن گوساله یا گوشت گوساله، به جای روغن زیتون می‌توانید از کره نیز استفاده کنید. اضافه کردن بیکینگ پودر به خمیر پیتزا اجباری نیست و می‌توانید آن را حذف کنید. حتماً گوشت را به صورت تکه‌های نازک و ورقه‌ای برش دهید و به خوبی داخل روغن سرخ نمایید. برای تهیه سس پیتزا سیر و استیک می‌توانید یک قاشق کره و یک قاشق آرد سفید را مخلوط نمایید و روی حرارت به خوبی تفت دهید. از سس مارینارا می‌توانید برای مزه دار کردن پیتزا سیر و استیک استفاده کنید. به جای گوشت می‌توانید از مرغ استفاده کنید. برای این کار لازم است سینه مرغ را به صوت ورقه‌ای برش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *