زیتون

طرز تهیه پیتزا مخصوص خوشمزه رستورانی

پیتزا مخصوص رستورانی | مواد پیتزا مخصوص

پیتزا مخصوص

پیتزا یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌ها در جهان است. اگر چه این غذا در اصل متعلق به کشور ایتالیا و در واقع بومی این کشور است اما در سالیان اخیر به شدت مورد استقبال ایرانی‌ها قرار گفته است. پیتزا مخصوص مانند سایر پیتزا‌های دیگر دستورالعمل پخت مشخصی دارد اما با توجه به ذائقه و فرهنگ هر منطقه ممکن است چاشنی‌های آن تغییر کند و به شکل دیگری درست شود.

مواد پیتزا مخصوص

مواد پیتزا مخصوص

برای تهیه پیتزا مخصوص مواد اولیه خاصی مورد نیاز است که شامل موارد زیر می‌شود:

  • گوشت چرخ کرده
  • فلفل دلمه‌ای
  • رب گوجه فرنگی
  • سیر
  • قارچ
  • پیاز
  • ژامبون مرغ دودی
  • پنیر پیتزا
  • نان پیتزا
  • برگ ریحان
  • نمک، فلفل و آویشن
  • زیتون اسلایس راسایا

مزایای استفاده از زیتون راسایا برای تهیه پیتزا مخصوص

بیشتر بدانید: خرید زیتون

زیتون اسلایس شور راسایا از مرغوب‌ترین و باکیفیت‌ترین نوع زیتون است که با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین و به روزترین ماشین آلات و تجهیزات تولید و عرضه می‌شود. استفاده از این زیتون در انواع سالاد، پیتزا و سایر غذا‌ها طعم بی‌نظیری به آن‌ها می‌دهد و تجربه متفاوتی را برای مصرف‌کنندگان عزیز رقم می‌زند. زیتون‌های اسلایس راسایا در برش‌های نازک و یک دست آماده می‌شود و همین امر سبب می‌شود به راحتی بتوان از آن در غذا‌های مختلف استفاده کرد. زیتون منبع غنی از آنتی اکسیدان و ویتأمین A، E، آهن و کلسیم است و برای تقویت دستگاه گوارش و معده، قلب، رشد مو و شفافیت پوست بسیار مؤثر است. روغنی که در میوه زیتون وجود دارد از نوع چربی‌های اشباع نشده سالم است که می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان، بهبود عملکرد قلب و کاهش پوکی استخوان ایفا کند. چربی‌های اشباع نشده سالم موجود در میوه زیتون می‌تواند به تنظیم خون کمک کند. بهبود عملکرد بینایی، افزایش هورمون تستسترون، تقویت عملکرد گلبول‌های قرمز و سم زدایی از بدن تنها بخشی از خواص بی‌نظیر این میوه فوق‌العاده است. تمامی خواص میوه زیتون در شرکت راسایا بعد از فرآوری و شست و شو و تلخی زدایی حفظ می‌شود. شرکت راسایا این اطمینان را به مصرف‌کنندگان عزیز می‌دهد که زیتون تولید شده در این شرکت برای مدت طولانی ماندگاری خود را بدون از دست دادن خواص خود حفظ می‌کند.

طرز تهیه پیتزا مخصوص در خانه

طرز تهیه پیتزا مخصوص در خانه

برای تهیه پیتزا مخصوص در خانه (Homemade Pizza) لازم است مراحلی را طی کنید تا بتوانید این غذای خوشمزه را با بهترین کیفیت ممکن آماده کنید. این مراحل عبارتند از:
مرحله اول:
پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های است که تقریباً تمامی ذائقه‌ها را شیفته خود می‌کند چرا که از تنوع رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است. برای تهیه پیتزا مخصوص در خانه لازم است ابتدا مقداری روغن در ماهی تابه بریزید. پیاز‌ها را خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و سپس تفت دهید. سپس سیر رنده شده را نیز به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزاید.
مرحله دوم:
مواد را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب تفت دهید و پس از سرخ شدن گوشت، تابه را از روی حرارت بردارید. ژامبون مرغ دودی را خرد کنید. سپس قارچ را هم خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و زیتون اسلایس را نیز آماده کنید.
مرحله سوم:
خمیر پیتزا را آماده کنید. کمی رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان بریزید و به خوبی پخش کنید. سپس کمی پنیر روی رب بریزید و قارچ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید. لایه‌ای از پنیر را روی مواد بریزید. فلفل دلمه‌ای، برگ ریحان و زیتون را نیز روی پنیر پیتزا قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید و پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آن بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه، پیتزای شما آماده است.

طرز تهیه خمیر پیتزا مخصوص

طرز تهیه خمیر پیتزا مخصوص
  • آرد
  • آب نیمه گرم
  • مخمر خشک فعال
  • روغن زیتون
  • نمک
  • شکر
    برای تهیه خمیر پیتزا مخصوص لازم است مراحل زیر را دنبال کنید.
    در ابتدا لازم است مقداری آب ولرم را داخل یک کاسه بریزد و مخمر را داخل آن بریزید. کمی صبر کنید تا مخمر داخل آب حل شود. در صورتی که مخمر داخل آب حل نشود می‌توانید آن را هم بزنید. مخمر شما به آرامی شروع به کف کردن می‌کند. سپس آرد را الک کنید تا یکدست شود. در مرحله بعد آرد الک شده، شکر، نمک و روغن زیتون را به ترکیب آب و خمیر مایه بیفزاید و به آرامی هم بزنید. خمیر را با همزن حدود ده دقیقه به آرامی هم بزنید. می‌توانید با دست نیز خمیر را ورز دهید. در صورتی که خمیر به مرحله‌ای برسد که حالت چسبندگی داشته باشد آماده است. خمیر را به شکل گرد تغییر دهید. کاسه‌ای را با کمی روغن زیتون چرب کنید. خمیر را داخل کاسه بگذارید و آن را کاملاً به روغن آغشته کنید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانیدتا خمیر به آرامی عمل آید.

طرز تهیه پیتزا مخصوص بدون فر در ماهیتابه

طرز تهیه پیتزا مخصوص بدون فر
برای تهیه پیتزا مخصوص بدون فر و در ماهیتابه فقط کافی است ابتدا ماهیتابه را با روغن آغشته کنید و سپس خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و همانند مراحل آماده‌سازی پیتزا با فر که در بالا توضیح داده شده است عمل کنید.

کالری پیتزا مخصوص

کالری پیتزا مخصوص
هر عدد پیتزا مخصوص کامل به طور تقریبی، ۶۸۲ کیلو کالری و ۲۲ گرم چربی دارد که غذایی نسبتاً پرکالری محسوب می‌شود.

نکات تکمیلی دستورپخت پیتزا مخصوص

نکات طلای طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی
اگر خمیر پیتزا را از قبل آماده کرده باشید و در یخچال نگه دارید سبب خوشمزه‌تر شدن پیتزا می‌شود. نازک بودن خمیر پیتزا سبب ترد شدن آن می‌شود. امکان درست کردن پیتزا بر روی گاز، تنور‌های خانگی یا حتی باربیکیو نیز وجود دارد. می توانید از انواع مختلف سس همچون پستو، بشامل، سالسا، باربیکیو، سس سیر، بالزامیک و آلفردو برای تهیه پیتزا مخصوص استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *