پیراشکی گوشت
طرز تهیه پیراشکی گوشت
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- فلفل دلمهای یک عدد
- قارچ 250 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- پیاز یک عدد متوسط
- سیر چند حبه
- زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن مایع یا روغن زیتون به مقدار لازم
تهیه پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی گوشت
برای اینکه پیراشکی گوشت شما آماده شود لازم است تا مواد را در لای خمیر بپیچید. شما میتوانید خمیر پیراشکی را به صورت خانگی در منزل تهیه کنید و یا آن را از فروشگاه مواد غذایی خریداری نمائید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی
- آرد سفید 1 یا 2 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- آب نصف پیمانه
- روغن مایع
به مقدار لازم - مایه خمیر 1 ق.غ
- شکر 1 ق.غ
طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت در فر
پیراشکی گوشت
همانطور که میدانید، میتوانید پیراشکیها را، هم در روغن سرخ کنید و هم در فر قرار دهید تا حاضر شوند.
برای اینکار سینی فر را چرب کرده و پیراشکیها را با کمی فاصله روی سینی بچینید. روی پیراشکیها را با مخلوط زردهی تخم مرغ و روغن مایع چرب کنید. میتوانید با پاشیدن کنجد و سیاهدانه روی پیراشکیها آنها را تزئین کنید. سینی را به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا روی پیراشکیها طلائی شود. توجه داشتهباشید که فر را باید از قبل و برای حدود 15 دقیقه گرم کردهباشید.
همچنین اگر در خانه فر ندارید میتوانید پیراشکیها را در روغن سرخ کنید. حتما در یک تابه گود و یا سرخ کن، به مقدار لازم روغن سرخ کردنی بریزید روی حرارت ملایم شعله قرار دهید. سپس پیراشکیها را با حوصله در روغن سرخ کنید و در پایان آنها را در ظرف مورد نظر بچینید. و همراه با زیتون، خیارشور و یا جعفری سرو کنید. نوش جان 😊