خیارشور, زیتون, سبزی

ساندویچ مرغ با سس پستو

ساندویچ مرغ با سس پستو

ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ یکی از فست فودهای خانگی بسیار خوشمزه است که طرفدارن پروپا قرصی دارد و می‌توانید آن را به سرعت و خیلی راحت در خانه تهیه کنید. فقط کافی است تا مواد اولیه و مورد نیاز آن را آماده کرده‌باشید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ساندویچ مرغ خوشمزه خانگی و فوری را یاد بگیرید.

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

ساندویچ مرغ | طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ

  •  سینه مرغ 1 عدد
  •  پیاز 1 عدد
  •  قارچ 8 الی 9 عدد
  •  رب گوجه فرنگی 1 قاشق کوچک
  •  سیر 3 حبه
  •  نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و سایر ادویه‌های دلخواه به مقدار کافی
  •  پود آویشن به مقدار لازم
  •  پودر پاپریکا به مقدار لازم
  •  روغن مایع به مقدار کافی
  • خیارشور به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • نان باگت به مقدار لازم

خرید خیارشور برای تهیه ساندویچ مرغ

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ

مرحله اول
در ابتدا و برای گرفتن بوی زهم مرغ، سینه مرغ را در یک قابلمه متوسط با دو الی سه لیوان آب، یک حبه سیر، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا سینه مرغ به طور کامل پخته‌شود.
برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته‌شود هنگامی که آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد کف‌های سفید سطح آب را با قاشق جمع می‌کنیم و دور می‌ریزیم.
بعد از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت آن را خرد می‌کنیم یا اگر دوست داشتید می‌توانید آن را به صورت خلالی هم ریز کنید یا اینکه گوشت مرغ را ریش ریش نمایید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ با سس پستو

مرحله دوم
در مرحله بعدی پیاز را به صورت خلالی خرد می‌کنیم و یک تابه روی اجاق گاز قرار می‌دهیم و کمی روغن در تابه می‌ریزیم و پیازها را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سرخ و طلائی شود. البته نباید پیاز را خیلی تفت دهید بلکه باید پیازها نرم باشند. در ادامه قارچ ها را تمیز بشورید، و به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به تابه اضافه نمایید و همراه با پیاز تفت دهید.
در این مرحله حرارت شعله را زیاد می‌کنیم و قارچ‌ها را به سرعت تفت می‌دهیم تا آب نیندازند. سپس کمی پودر آویشن، پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم تا عطر و بوی ادویه‌ها با مواد مخلوط شود و طعم بی‌نظیری به مواد دهد. کمی مواد را تفت می‌دهیم و سپس تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم تا مواد با هم مخلوط شود و مواد را در یک ظرف جداگانه می‌ریزیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

مرحله سوم
سپس رب گوجه فرنگی را در تابه تفت دهید تا سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود.‌ بعد ازاینکه رب به خوبی سرخ شد، سیر را رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه سیر را تفت دادیم تمام مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا یکدست شود. در مرحله بعدی و پس از اینکه مواد ساندویچ آماده‌شد به سراغ تهیه سس می‌رویم. برای اینکار و تهیه یک ساندویچ مرغ خوشمزه می‌توانید آن را به همراه سس پستو ایتالیایی سرو کنید. در ادامه و در همین مقاله رسپی سس پستو را برای شما خوانندگان و همراهان همیشگی سایت راسایا قرار داده‌ایم.
پس از اینکه سس پستو را آماده کردید مقداری از مخلوط مرغ را داخل نان باگت می‌ریزیم. و سپس مقداری از سس پستو را به دلخواه روی مواد بریزید و در کنار آن با توجه به ذائقه‌‌تان مقداری گوجه فرنگی، پیاز و خیارشور اسلایس‌شده را قرار دهید و نوش جان کنید. 😊

سس پستو

سس پستو (pesto sauce) یک سس ایتالیایی محبوب و مشهور است که به همراه غذاهای زیادی سرو می‌شود. پستو از کلمه Pestare به معنای له کردن و کوبیدن می‌باشد، گرفته‌شده‌است و در ورژن اصلی و دستور تهیه این سس، مواد سس از کوبیدن در هاون آماده می‌شود.
سس پستو

مواد لازم سس پستو

  •  برگ ریحان چند شاخه
  •  گردو خردشده نصف پیمانه
  •  سیر 3 یا 4 حبه
  •  روغن زیتون به مقدار لازم
  •  پنیر پارمزان رنده‌شده ¼ پیمانه
  •  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  •  آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چای خوری
مواد لازم سس پستو

ساندویچ مرغ با سس پستو

طرز تهیه سس پستو

در ابتدا برگ‌های سبزی ریحان را از ساقه آن جدا کنید و به خوبی بشویید. سپس در آبکش قرا دهید تا آب اضافی آن گرفته‌شود. در مرحله بعدی تهیه سس پستو ایتالیایی برگ ریحان، گردو، سیر و پنیر پارمزان رنده‌شده را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. سپس روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد دیگر سس اضافه کنید. مواد را با قاشق کمی هم بزنید و در پایان کمی نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید.
طرز تهیه سس پستو

سس پستو برای ساندویچ مرغ | ساندویچ مرغ و خیارشور

2 دیدگاه در “ساندویچ مرغ با سس پستو

  1. سینا گفت:

    ساندویچ مرغ واقعا یک میان وعده عالی برای بچه هاست. خصوصا با سس پستو که مانند سس مایونز سنگین و پر کالری نیست.

    1. تحریریه راسایا گفت:

      سپاس از نظر ارزشمند شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *