ترشی اسپانیایی
ترشی از جمله چاشنی های محبوب خانوادههای ایرانی است، که در کنار سفره و همراه با غذاهای مختلف سرو میشود. ترشیها انواع مختلفی دارند و در تهیه هر کدام از مواد غذایی مختلفی استفاده شده است و هر فردی با توجه به ذائقه خود انواع این ترشی ها را دوست دارد و در کنار غذا میل میکند. یکی از این ترشی ها که بسیار محبوب است و طرفداران زیادی هم دارد ترشی اسپانیایی (Spanish Pickles) میباشد. در تهیه این ترشی از مواد غذایی سالم، مقوی و تازهایی همچون زیتون، قارچ، هویج، فلفل دلمه ای و ذرت استفاده میشود.
شما دنبال کنندگان عزیز سایت راسایا میتوانید نحوه آماده سازی و تهیه این ترشی اسپانیایی خوشمزه و خانگی را در این مقاله بخوانید.
مواد لازم ترشی اسپانیایی با زیتون راسایا
- ذرت 1 پیمانه
- زیتون بدون هسته 1 پیمانه
- هویج 2 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- قارچ 300 گرم
- روغن زیتون 1 پیمانه
- سرکه سفید نصف پیمانه
- سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
خرید زیتون بدون هسته برای تهیه ترشی اسپانیایی
زیتون بدون هسته اسنک (وکیوم)
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
سس ترشی
طرز تهیه ترشی اسپانیایی | ترشی اسپانیایی با قارچ
برای آماده سازی سس ترشی، روغن زیتون، سرکه سفید، شکر، سیاه دانه، نمک و سایر ادویه ها (فلفل سیاه و پاپریکا) را در یک ظرف دیگر ریخته و خوب هم بزنید تا سس ترشی کاملا یکدست شود. در صورتی که مایل بودید میتوانید تخم گشنیز را هم به مواد سس اضافه کنید.
بعد از اینکه سس را آماده کردید آن را به مواد ترشی اضافه کنید. مواد را به خوبی زیر و رو و مخلوط کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.
سپس ترشی را در یک ظرف شیشه ای و تمیز که آن را به خوبی خشک کرده اید، بریزد و درب آن را محکم ببندید. اگر شیشه ترشی را به درستی خشک نکرده باشید، امکان دارد ترشی شما فاسد و خراب شود. شیشه ترشی را به مدت 10 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. ترشی اسپانیایی با زیتون شما بعد از گذشت 10 روز آماده است، نوش جان 😊
نکات و ترفندهای ترشی اسپانیایی
• اگر از مزه و طعم تند و تیز ترشی بیشتر لذت میبرید میتوانید مقداری سرکه سفید بیشتری استفاده کنید.
• در صورت تمایل میتوانید از بیبی کورن هم استفاده کنید.
• حداکثر مدت نگهداری ترشی اسپانیایی با زیتون راسایا یک ماه است. و زمانی که در شیشه ترشی را باز میکنید هر چه سریعتر آن را مصرف نمایید.
• حتما هویج و فلفل دلمه ای را کاملا خشک و سپس خرد کنید.
• میتوانید از چند حبه سیر در تهیه ترشی اسپانیایی با زیتون راسایا نیز استفاده کنید.
• قارچ ها را بصورت بلانچ نیز میتوانید استفاده کنید. به این صورت که قارچ ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از اینکه مدتی قارچ ها در آب جوش قل خوردند آنها را داخل یک کاسه یخ بریزید تا شوک به آنها وارد شود. و کمی خنک شوند پس از این اجازه دهید تا خشک شوند و سپس آنها را اسلایس کنید.
• در تهیه ترشی اسپانیایی از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید، تا ترشی طعم و مزه ناخوشایندی نداشته باشد.
• در صورت تمایل به دلخواه میتوانید از دیگر سبزیجات مثل گل کلم نیز در تهیه این ترشی استفاده نمایید.
ترشی اسپانیایی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست.
سپاسگذارم از اینکه برای معالطعه مطال سایت ما وقت گذاشتید