زیتون

پیتزا گوشت و زیتون

پیتزا گوشت و زیتون | پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا، یکی از محبوب‌ترین فست فودهای دنیاست که در نقاط مختلف جهان طرفداران زیادی دارد. این خوراکی خوشمزه که اصالتاً از ایتالیا برخاسته، به واسطه طعم متفاوت و متنوعش به عنوان یکی از آیتم های اصلی فست‌فود در انواع رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و… یافت می‌شود. این غذای محبوب ایتالیایی که در تهیه آن از قارچ، فلفل دلمه ای، خمیر پیتزا، ژامبون یا گوشت، سس گوجه فرنگی، زیتون، پنیر موزارلا و… استفاده می‌شود، انواع مختلفی دارد. پیتزا گوشت (Meat Pizza) یکی از انواع این غذای خوشمزه است، که به سرعت آماده‌ می‌شود و می‌توانید آن را به صورت خانگی تهیه کنید.

بیشتر بدانید: خرید زیتون

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده 100 گرم
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • زیتون بدون هسته 1 پیمانه کوچک
  • پیاز 1 عدد
  • ریحان چند برگ
  • فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • کره آب شده‌ به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • خمیر پیتزا 1 عدد

طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون

مواد لازم برای پیتزا گوشت و زیتون | پیتزا گوشت

در ابتدا خمیر پیتزا را آماده‌ کنید. می‌توانید آن را به صورت آماده‌ از فروشگاه خریداری نمایید و یا آن را به صورت خانگی خودتان تهیه کنید.
ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید در تابه بریزید و به همراه گوشت چرخ کرده نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. مواد پیتزای شما باید شبیه به مایه ماکارونی درآید.
در این مرحله سس گوجه فرنگی را به همراه کره‌ آب شده‌، مخلوط کنید و 2 قاشق از آن را روی خمیر بریزید. با قاشق آن را کاملا روی سطح خمیر پیتزا پخش کرده تا یکدست شود. سپس مواد داخل ماهیتابه را روی خمیر بریزید. در مرحله بعدی فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و به همراه اسلایس های زیتون روی مواد پیتزا بریزید. برای زیبایی و جذابیت بیشتر پیتزا می‌توانید از فلفل دلمه ای های رنگی (قرمز، نارنجی، سبز و زرد) استفاده کنید. پنیر پیتزا را روی مواد بریزد.
فر را از قبل گرم کنید. فر را برای حدودا 15 دقیق روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. سپس پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده‌‌ و برای حدود 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که پنیر روی پیتزا آب شده‌ و طلائی شود در فر بماند. بعد از گذشت این زمان پیتزا را از فر خارج کنید. می‌توانید برای تزئین پیتزا از چند برگ ریحان تازه یا الایس های زیتون سیاه استفاده کنید.
پیتزای گوشت شما آماده‌ است، می‌توانید آن را میل کنید. نوش جان 😊

پیتزا گوشت و قارچ

یکی دیگر از انواع پیتزاهای خوشمزه پیتزا گوشت و قارچ است. پیتزای گوشت و قارچ از گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، قارچ، پنیر پیتزا و سایر مواد اولیه و تازه تهیه می‌شود. که ترکیب این مواد در کنار هم یک طعم منحصر بفرد و لذیذ را به این پیتزا می‌دهد.

پیتزا گوشت و قارچ | پیتزا گوشت و زیتون

مواد لازم برای پیتزا قارچ و گوشت

  • گوشت چرخ کرده 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 1 پیمانه
  • پنیر موزارلا به مقدار لازم
  • خمیر پیتزا 1 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ | پیتزا گوشت با زیتون راسایا

پیتزا قارچ و گوشت

ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا آماده‌ پخت پیتزا باشد.
قدم بعدی آماده‌کردن مواد گوشتی، پیتزا است. یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید، ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید کمی روغن در ماهیتابه بریزید تا گرم شود سپس پیاز در ماهیتابه بریزید و سرخ کنید تا پیازها طلائی شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را با نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه در ماهیتابه سرخ کنید تا طعم و عطر ادویه‌ها به خورد گوشت برود.
حال نوبت آماده کردن قارچ‌ها است. قارچ‌های خردشده را به همراه کمی روغن سرخ کردنی یا روغن زیتون در یک ماهیتابه سرخ کنید تا نرم شوند و آب آن‌ها تبخیر شود. حالا قارچ ها را به مایه پیتزا اضافه کنید. سپس مواد شامل گوشت چرخ کرده و قارچ ها را به خوبی مخلوط کنید تا مایه پیتزا یکدست شوند.
خمیر پیتزا را روی سینی پخت فر یا سطح مناسبی قرار دهید. با استفاده از قاشق، سس گوجه‌فرنگی را به طور یکنواخت روی خمیر پیتزا بمالید و سطح آن را به دقت با سس گوجه فرنگی پوشانید. مقداری از پنیر موزارلا را بر روی سس گوجه‌فرنگی بپاشید تا همه‌ی سطح خمیر را به خوبی پوشش یابد.
مواد پیتزا، یعنی گوشت و قارچ را بر روی خمیر پیتزا بریزید و با قاشق پخش کنید. فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده را روی مواد قرار دهید. در مرحله بعد، دوباره مقداری از پنیر موزارلا را روی مواد بریزد تا به خوبی سطح پیتزا را بپوشاند.
حالا پیتزا آماده‌ی پخت است. آن را در فر از قبل گرم شده‌ قرار داده‌ و به مدت حدود ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی پیتزا آب و طلائی رنگ شود، اجازه دهید در فر بماند. سپس پیتزا گوشت و قارچ شما آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کنید. می‌توانید از برگهای ریحان برای تزئین استفاده نمایید.

3 دیدگاه در “پیتزا گوشت و زیتون

  1. همتی گفت:

    دستور تهیه کامل و عالی بود من درستش کردم خیلی خوشمزه شده بود. ممنون

    1. تحریریه راسایا گفت:

      نوش جان

  2. مهتاب محمد پور گفت:

    بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *