خیارشور

طرز تهیه سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

طرز تهیه سالاد اندونزی | سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

سالاد اندونزیایی(Indonesian salad) یکی از معروف ترین و خوشمزه‌ترین سالادهای اندونزی است. این یک سالاد خوشمزه و سرد است که از ترکیب مواد غذایی مختلف و مقوی تهیه می‌شود. سالاد اندونزی ترکیبی از کلم سفید، کلم قرمز، ذرت، نخود، ژامبون، هویج و خیارشور است.
سالاد اندونزی با خیارشور راسایا از سالادهای خوشمزه و معروف اندونزی است، که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه و آماده‌سازی این سالاد خوشمزه و محبوب را یاد بگیرید.

بیشتر بدانید: خرید خیارشور

مواد لازم

  • کلم سفید 250 گرم
  • کلم قرمز 250 گرم
  • ذرت کنسروی 1 پیمانه
  • نخود فرنگی کنسروی 1 پیمانه
  • ژامبون 200 گرم
  • هویج 2 عدد
  • خیارشور 100 گرم
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

خرید خیارشور برای تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

در ابتدا کلم سفید، قرمز و هویج‌ها را به تمیزی بشویید و آبکش نمایید. سپس در مرحله بعد کلم‌ها را به صورت نواری باریک و یکدست برش دهید.
پوست هویج‌ها را گرفته‌ و آنها را هم مانند کلم‌ها بصورت باریک و یکدست خلالی خرد کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

سالاد اندونزی

می‌توانید هویج‌ها را به صورت آبپز نیز استفاده کنید. اگر می‌خواهید هویج را بپزید، بهتر است آن را بخارپز کنید.
خیارشورها را نیز مانند کلم و هویج‌ها بصورت نواری باریک خرد کنید.
ورقه‌های ژامبون را هم به صورت نواری باریک خرد کنید. البته می‌توانید کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کنید، اما برای اینکه شکل ظاهری مواد سالاد یکدست باشد بهتر است آن را مانند بقیه بصورت نواری برش دهید. اگر تمایل به استفاده از کالباس ندارید می‌توانید آن را با گوشت مرغ جایگزین کنید. تنها کافی است گوشت مرغ پخته‌ شده‌ را ریش ریش کنید و به جای ژامبون به ظرف سالاد اضافه نمایید.
توجه داشته باشید که نواری و باریک بودن مواد خوراکی باعث زیباتر شدن سالاد در انتها می شود. تمام مواد خرد شده‌ سالاد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
در این مرحله ذرت کنسروی و نخود فرنگی کنسروی را به محتویات کاسه اضافه نمایید. اگر مایل هستید می‌توانید ذرت و نخود فرنگی را خودتان به صورت خانگی بپزید و تهیه نمایید. اما باید دقت کنید که ذرت و نخود خیلی سریع پخته‌ می‌شوند، پس آن ها را بیش از اندازه زیاد روی حرارت قرار ندهید تا له شوند!
در مرحله بعدی سس سالاد اندونزی را آماده‌ کنید.

سس سالاد اندونزی

سس سالاد اندونزی | سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

سس مایونز را به همراه مقداری آب لیمو تازه یا روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک در یک ظرف کوچکتر مخلوط کنید. این مخلوط را به خوبی هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. بعد از اینکه سس آماده‌ شد، آن را در کاسه سالاد بریزید و با یک چنگال سالاد، مواد را زیر و رو کنید تا سس به خوبی به خورد همه مواد برود و سالاد کاملا به سس آغشته‌ شود. سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. اکنون سالاد شما آماده‌ است آن را نوش جان کنید.

سالاد اندونزی با کشمش و گردو

سالاد اندونزی با کشمش و گردو | سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

در رسپی اصلی سالاد اندونزیایی کشمش و گردو وجود ندارد اما در دستور العمل های ایرانی می توانید بر اساس ذائقه خود کشمش و مغز گردو اضافه کنید. برای این کار حتما از کشمش هایی پلویی استفاده کنید و قبل از مصرف کشمش، آن را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود و سپس به سالاد اضافه کنید.

سالاد اندونزیایی با فلفل دلمه ای

سالاد اندونزیایی با فلفل دلمه ای | سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

اگر می‌خواهید از فلفل دلمه‌ ای در سالاد خود استفاده کنید، پیشنهاد می‌شود از رنگ‌های مختلف آن برای زیبایی بیشتر سالاد استفاده کنید. برای افزودن فلفل دلمه‌ ای به این سالاد کافی است فلفل دلمه‌ ای را مانند کلم به صورت نواری، باریک و ریز برش دهید.

سالاد اندونزی با قارچ

سالاد اندونزی با قارچ | سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

برای تهیه این سالاد خوشمزه با قارچ می‌توانید آن را با دو روش آماده کنید. روش اول این است که قارچ را خلال و بصورت خام به سالاد اضافه کنید و یا اینکه قارچ ها را کمی تفت دهید و سپس به سالاد اضافه نمایید. اضافه کردن قارچ به هر دو روش، مزه بهشتی به این سالاد می‌دهد.

تزیین سالاد اندونزی

تزیین سالاد اندونزی با خیارشور راسایا
برای تزئین از هویج رنده‌ شده‌ با رنده‌ درشت، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور، اسلایس‌های زیتون، گوجه گیلاسی، جوانه گندم، و سبزیجات تازه مثل جعفری یا شوید استفاده کنید.

سالاد اندونزی رژیمی

سالاد اندونزی رژیمی با خیارشور راسایا
اگر می خواهید این سالاد را به صورت رژیمی تهیه کنید، باید مواد پرکالری را حذف کنید یا آنها را با مواد کم کالری جایگزین کنید. می توانید به جای سس مایونز از ماست کم چرب، روغن زیتون یا آب لیمو استفاده کنید. کشمش نیز کالری بالایی دارد، پس بهتر است آن را نیز در دستور تهیه حذف کنید.

2 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد اندونزی با خیارشور راسایا

  1. صدرا گفت:

    مطلب بسیار کامل و جامع در مورد سالاد اندونزی. ممنون

    1. تحریریه راسایا گفت:

      سپاسگذارم، رضایت شما انرژی ما را چند برابری می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *